מכבי ת"א: יובל אבידור שוב על הספסל
הצהובים מוכנים למכבי חיפה, המנג'ר אבי נמני צפוי להמשיך ולהעניק קרדיט לעמנואל מאיוקה ול-11 שניצחו את הפועל באר שבע בשבוע שעבר. איליה יבוריאן החולה יהיה בסגל למשחק
מכבי תל אביב השלימה הערב (א') את ההכנות לקראת המשחק המסקרן מול מכבי חיפה בבלומפילד, שינעל מחר את המחזור ה-11 של ליגת העל. הצהובים, שמגיעים למשחק אחרי הניצחון הגדול 1:3 על הפועל באר שבע במחזור הקודם, רוצים להמשיך את המומנטום החיובי גם מול האלופה, ומקווים לעשות זאת מול אצטדיון מלא. נכון להערב, עדיין נותרו כמה מאות כרטיסים לשערים 5-4 ו-13, שאותם יאכלסו האוהדים התל אביבים. במכבי ת"א מקווים כי הכרטיסים הללו יאזלו עד למשחק מחר וכי האצטדיון יהיה מלא עד אפס מקום.
בדומה לימים האחרונים, במועדון ביקשו להבהיר כי אוהדי מכבי חיפה, שיגיעו למשחק עם כרטיסים לשערים 5-4, לא יורשו להיכנס לאצטדיון ולא יועברו ליציע אחר. במכבי מבקשים למנוע גם הגעה של אוהדים חיפאים לקופות לפני המשחק, בטענה שהכרטיסים לשער 7, שיוקצה לירוקים, אזלו עוד בשבוע שעבר, ואלה לא יורשו לשבת עם אוהדי מכבי ת"א מאחורי השער.

אוהדי מכבי ת"א. בהנלה מקווים שכל הכרטיסים ימכרו (צילום: אלי אלגרט)
בפן המקצועי, המנג'ר אבי נמני ייהנה במשחק מסגל מלא, כולל החלוץ איליה יבוריאן, שנעדר מהאימון אתמול בשל מחלה. יבוריאן ערך הערב אימון מלא יחד עם יתר חבריו לקבוצה והוא יכלל בסגל למשחק. על פי האימונים האחרונים מסתמן כי ההרכב שניצח ב"וסרמיל" ימשיך לקבל קרדיט גם השבוע. משמעות הדבר היא שעל אף ההתלבטות לגבי עמדת החלוץ, ימשיך יובל אבידור לשבת על הספסל בזמן שעמנואל מאיוקה יקבל את הקרדיט בחוד.
שרן ייני וליאור ז'אן ישחקו בקישור האחורי, בעוד שגיז'רמו ישראלביץ', תמיר כחלון ואיביצ'ה אילייב ישלימו את חוליית הקישור. בעמדת המגן הימני יפתח פעם נוספת דור מלול, כאשר רונלד ראלדס, איגור טומאשיץ' ורוני גפני ירכיבו את חוליית ההגנה. יוסי שבחון ויובל שפונגין ימתינו להזדמנות על הספסל גם השבוע.

מאיוקה. ימשיך לקבל קרדיט גם מול חיפה (צילום: אלי אלגרט)
כפי שפורסם ב-Ynet ביום שישי, יקדישו מכבי ת"א ואוהדיה את המשחק ללביא בן משה - תינוק בן שנה וחצי שסובל ממחלה נדירה חשוכת מרפא. לביא הקטן חולה במחלת קנבן, והוריו פתחו בקמפיין לגיוס מיליון וחצי דולר הדרושים להשלמת המחקר הרלוונטי. לפני המשחק יתקיים טקס למען לביא, כאשר האוהדים באצטדיון יתבקשו לעזור על ידי שליחת מסרון עם הספרה 10 למספר 6333 לתרומה של עשרה שקלים עבור לביא.
הרכב משוער: לירן שטראובר, דור מלול, איגור טומאשיץ', רונלד ראלדס, רוני גפני, שרן ייני, ליאור ז'אן, איביצ'ה אילייב, גיז'רמו ישראלביץ', תמיר כחלון, עמנואל מאיוקה.
אבי נמני
צילום: אלי אלגרט
מומלצים