שתף קטע נבחר

מיני מהפכה: ארבייטמן ורפאלוב בהרכב חיפה

אלישע לוי מתכנן לבצע מספר שינויים ב-11 נגד הפועל פ"ת: דבאלשווילי בחוץ, עותמן יחליף את משומר. גם יניב קטן חוזר. הפועל פ"ת: עידן סרור ואסי בוזגלו בהרכב הפותח

מאמן מכבי חיפה, אלישע לוי, מתכנן מיני מהפכה בהרכב לקראת המשחק מחר (ש', 19:30, אצטדיון האורווה) מול הפועל פתח תקווה. באימון המסכם תורגל עלי עותמן בהרכב במקומו של אייל משומר, כשהסיבה לחילוף נעוצה בעומס הרב שהיה על המגן הימני הקבוע של הקבוצה. שינוי נוסף בהרכב יהיה בהצבתו של החלוץ שלומי ארבייטמן בחוד, במקומו של החלוץ הגיאורגי ולדימיר דבאלשווילי.

 

כפי שכבר פורסם השבוע ב-ynet, קיימת בחיפה אכזבה מיכולתו של החלוץ שפתח את העונה בצורה טובה אך נחלש במחזורים האחרונים והציג יכולת חלשה במשחקי הקבוצה בליגת האלופות. דבאלשווילי עשוי לסיים את דרכו בחיפה בתום העונה.

דבאלשווילי מול ברודו. צפוי להשתחרר בתום העונה (צילום: אלי אלגרט)

 

גם ליאור רפאלוב, שהיה למעשה היחיד שהציג יכולת סבירה במשחק האחרון של הקבוצה בליגת האלופות מול בורדו בשבוע שעבר ברמת גן (0:1 לבורדו), צפוי להמשיך ולקבל קרדיט בקישור לצדו של אייל גולסה. מוחמד גאדיר צפוי להיות החילוף ההתקפי הראשון של הקבוצה.

 

יניב קטן, שנעדר מול בורדו בגלל עומס, צפוי לשוב להרכב למרות שהוא אינו כשיר ב-100 אחוז. גם פיטר מסיללה, שהוחלף באותו משחק ונראה היה כי הוא סובל מפציעה, צפוי לפתוח מחר. לוי לא הכביר במילים לקראת המשחק מחר ואמר לשחקניו: "לא רוצה לדבר יותר מדי, האסיפה עם יענקל'ה הספיקה. תצטרכו לאכול את הדשא בליגת העל".

 

הרכב משוער: ניר דוידוביץ', עלי עותמן, ג'ורג' טשיירה, דקל קינן, פיטר מסיללה, ג'ון קולמה, בירם כיאל, אייל גולסה, ליאור רפאלוב, יניב קטן, שלומי ארבייטמן.

 

פתח תקווה: אסי בוזגלו יפתח לראשונה בהרכב

לאור מצבם העגום בטבלה (מקום אחד לפני האחרון), מייחסים בהפועל פ"ת חשיבות רבה למשחק מחר מול מכבי חיפה ומקווים לרשום ניצחון ביתי ראשון העונה. אולם, גם בפתח תקווה יודעים שהמשוכה קשה מאוד ותוצאת תיקו תספק אותם.

 

על פי האימון המסכם היום (ו'), צפוי המאמן שביט אלימלך לבצע שני שינויים בהרכב: הקשר אסי בוזגלו יערוך את הופעת הבכורה שלו בליגת העל כשיפתח בעמדת המגן הימני על חשבונו של נאיל חתובה המורחק, ואילו בחוליית הקישור צפוי לשוב להרכב הקשר עידן סרור, שיחליף את החלוץ אלנתן סלמי. הגנאי אוסמן באשירו ישחק כחלוץ בודד במערך של המלאבסים.

סרור. ישוב להרכב במקום אלנתן סלמי (צילום: אורן אהרוני)

 

אצל חלק משחקני הקבוצה יש חשש מהמשחק הקרוב, בעקבות התבוסה שהם ספגו מהפועל תל אביב. "נהיה חייבים להילחם כל המשחק. נקווה שמה שהיה נגד הפועל ת"א לא יחזור שוב", אמרו שם. אלימלך הזהיר את שחקניו באסיפה מפני שחקני המפתח של הירוקים ואמר: "ג'ון קולמה ובירם כיאל הם הכי דומיננטיים בחיפה. אני רוצה שתשימו עין בהגנה כל הזמן על שלומי ארבייטמן".

 

הרכב משוער: צליל חתוכה, אסי בוזגלו, גל כהן, עמנואל מטיאס, ג'ורג' ג'בארו, ג'ונתן אסוס, קובי דג'אני, גיא צרפתי, עידן סרור, ארמון בן נעים, אוסמן באשירו.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ליאור רפאלוב
ליאור רפאלוב
צילום: חגי אהרון
מומלצים