לאומית: רק תיקו לק"ש, הפסד לנצרת עילית
הצפוניים סיימו ב-0:0 ביתי מול בית"ר/שמשון ת"א והחמיצו הזדמנות לטפס לפסגה, הבכורה של אלדד שביט הסתיימה בהפסד 3:1 למכבי ב"ש. הפועל ירושלים - הכח עמידר 3:3
עוד מחזור, עוד פספוס. עירוני קרית שמונה החמיצה הערב (ב') פעם נוספת הזדמנות להעפיל לפסגת הליגה הלאומית, אחרי תיקו 0:0 מול בית"ר/שמשון תל אביב.
72 שעות אחרי ההפסד 1:0 של עירוני בת-ים להפועל אשקלון, ידעו חניכיו של רן בן שמעון כי ניצחון (ללא קשר להפרש) יקפיץ אותם לראש הטבלה. למרות זאת, לא הצליחו
להכניע את שער האורחת.
משחק הבכורה של אלדד שביט בהפועל נצרת עילית הסתיים בהפסד חוץ 3:1 למכבי באר שבע. המאמן החדש של הקבוצה הצפונית חזה באריק ניירקו קובע 0:1 כבר בדקה התשיעית, אבל שערים של אורן חזן (52) ומיקי עטייה (66 ו-92) הפכו את התוצאה. כאלב איקוונגו (45) ואיסלאם כנעאן (79) הורחקו בכרטיס אדום בתווך.
משחק דרמטי היה ב'טדי', שם נפרדו הפועל ירושלים והכח עמידר רמת גן ב-3:3. אדם מזרחי (5) ואופיר עמרם (15) העלו את הירושלמים ליתרון מהיר, אך גל לוי (35) ולירון דיאמנט (47) הצליחו לאזן. גיא עובדיה (70) החזיר את היתרון למקומיים, אבל המילה האחרונה היתה שייכת לטל שמעיה (90).
רן בן שמעון
צילום: אביהו שפירא
מומלצים