הפועל ת"א בגמר הגביע: גברה 1:3 על רמה"ש
האדומים שמו בצד את מאבק האליפות ועברו בשלום את חצי הגמר, בדרך לקרב עם בני יהודה על התואר. שכטר (26) וורמוט (39) נהנו מטעויות שוער, אברהם צימק (44) ואניימה חתם (57, פ')
שלחו את סינדרלה הביתה. הפועל תל אביב שמרה הערב (ג') על חלום הזכייה בדאבל בחיים - האדומים גברו 1:3 על עירוני רמת השרון מהליגה הלאומית בחצי גמר גביע המדינה, בדרך לגמר על התואר מול בני יהודה (עברה את מ.ס. אשדוד 3:4 בפנדלים).
הקבוצה של אלי גוטמן ניצלה עד תום את יתרונה האיכותי, שתי טעויות קשות של שוער היריבה יעקב קורצקי סייעו לה לעלות ל-0:2 (איתי שכטר וגילי ורמוט). דודו אברהם עוד הפיח תקווה בחבורה של ערן קוליק עם שער מצמק, אבל פנדל של וינסנט אניימה חתם את תוצאת המשחק כבר בתחילת החצי השני. למרות היכולת הפושרת יקוו האדומים להגיע במומנטום לדרבי מול מכבי ת"א בשבת.
מהלך המשחק
דקה שנייה: רמה"ש חתומה על ההזדמנות הראשונה, אבל הנגיחה של משה בן לולו מתוך הרחבה לא מצאה את המסגרת.
26', גול! 0:1 להפועל ת"א: דדי בן דיין הגביה משמאל ואיתי שכטר נגח לידיו של יעקב קורצקי, אבל שוער רמה"ש לא השתלט על הכדור והחלוץ האדום בעט את הריבאונד מזווית קשה פנימה.
39', גול! 0:2 להפועל: טעות נוספת של קורצקי, שאיגרף לא טוב הרמה מצד שמאל, איפשרה לאדומים לכבוש בקלות. גילי ורמוט בעט מקצה הרחבה בקלות לרשת החשופה.
40': בן לולו ניסה להשיב בצד השני, אבל הבעיטה שלו מצד שמאל של רחבת הפועל נהדפה על ידי וינסנט אניימה לקרן.
44', גול! רמה"ש צימקה ל-2:1: הגנת הפועל התקשתה להרחיק הוצאת חוץ של הקבוצה מהלאומית, דודו אברהם בעט מהאוויר שטוח לפינה של אניימה.

איתי שכטר חוגג את הראשון של הפועל בר"ג (אלי אלגרט)
48': עומרי קנדה הכניס כדור נהדר מימין לוורמוט, אבל כובש השער השני כשל באחד על אחד שלו עם קורצקי והניסיון שלו נהדף לקרן.
49': הגנת רמה"ש התקשתה להרחיק את הכדור, שהגיע לורמוט. הבעיטה של הקשר בשמאל אילצה את קורצקי להדיפה לא פשוטה.
57', גול! 1:3 להפועל: מאיר שטרית ראה נגיעת יד ברחבת רמה"ש, אניימה ניצל את הפנדל כדי לכבוש.
75': אביחי ידין ניסה להפתיע את קורצקי מרחוק, אבל הבעיטה השטוחה שלו לפינה מצאה את השוער מוכן.

