שניצל עם קורנפלקס
דגני בוקר לא אוכלים רק בקערה עם חלב! השף אורן והילדה נטע מזמינים את כל הילדים ללמוד להכין שניצלים עם ציפוי קראנצ'י ומפתיע של קורנפלקס או ביסלי

  

צילום: רותם מלנקי, עריכה: דפנה קינן ותמר אברהם

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין) 

 

שניצל בציפוי קורנפלקס

מתכון של אורן וייס, ספייסס

 

המרכיבים:

כ-1 כוס פתיתי קורנפלקס רגיל או ביסלי

4 נתחי חזה עוף

1-2 ביצים טרופות

קטשופ או חרדל דיז'ון

תבלינים לפי הטעם

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

  1. מרסקים בקערה את הקורנפלקס בעזרת הידיים (אם משתמשים בביסלי עדיף לשים את החטיפים בשקית ולחבוט עליה בעזרת חבטות של פטיש שניצלים).
  2. טורפים את הביצים בקערה בינונית וממליחים מעט.
  3. ממליחים מעט את נתחי העוף משני הצדדים, ומורחים עליהם קטשופ או חרדל משני הצדדים.
  4. טובלים את הנתח בבלילת הביצים הטרופות ומעבירים במהירות לקערת הקורנלפקס (או הביסלי) ומצפים היטב באופן אחיד מכל הצדדים.
  5. מחממים במחבת שמן בגובה ס"מ וחצי עד שניים. בודקים שהשמן חם מספיק לטיגון על ידי השלכת של פתית קורנפלקס למחבת. אם השמן מבעבע סביבו בעדינות - זה הזמן להכניס אליו את השניצלים (בזהירות!).
  6. מטגנים את השניצל עד שהוא מקבל צבע זהוב בצדו התחתון. הופכים בזהירות ומטגנים את הצד השני. מעבירים מהמחבת לנייר סופג ואוכלים מייד.

 

 

לפנייה לכתב/ת
    קישורים ממומנים
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה שניצל עם קורנפלקס
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד