שתף קטע נבחר

"הבטיחו לי את משה פרץ בחינם ולקחו 20 שקל"

מופעי עיר הנוער אמורים להיות בחינם, אבל בבת ים החליטו לגבות עליהם כסף, אחרי שכבר פרסמו שיהיו ללא עלות. למה? העירייה: "המשטרה הורתה על כך בגלל צפי להמונים. עדכנו את המחיר בפרסומים". תושבת העיר מתלוננת: "הגעתי עם משפחתי לראות את משה פרץ ונאלצנו לשלם יותר מ-100 שקל"

הבטיחו לכם משה פרץ בחינם. לא תלכו? עיריית בת ים פרסמה בכל העיר שמשה פרץ יופיע בעיר הנוער והתשלום לכניסה יהיה אפס שקלים. אבל מעריציו התאכזבו לגלות שביום המופע הם נדרשו לשלם 20 שקל.

 

"ראיתי פרסום של העירייה במקומון השקמה שהכניסה להופעה - חינם", מספרת אחת ממעריצותיו, שהגיעה להופעה עם ילדיה וחבריהם. "הגענו לאמפי פיס בבת ים ושם התברר לנו שזה בתשלום. שאלנו מדוע והסבירו לנו שכיוון שמדובר באירוע רב משתתפים, המשטרה ביקשה לגבות כסף על אבטחה. אבל על אבטחה גובים 5 שקל במסעדה וזה כול את כל הסועדים, אז למה פה מדובר ב-20 שקל לבן אדם?

 

"אנחנו שילמנו בלית ברירה, אבל היו רבים שנותרו בחוץ. הם סגרו את המתחם כדי שאלה שלא משלמים לא יראו את המופע, וכל העמך שאין להם כסף לשלם ישבו בחוץ בין הכביש למדרגה. לא כואב הלב"?

   

מעיריית בת ים נמסר בתגובה: "עיריית בת ים מקיימת מגוון עשיר ומיוחד של אירועי תרבות, אמנות ומופעים לכל המשפחה, לתושבי בת ים ולעשרות האלפים שמבקרים בה. לרשותם עומד מגוון אירועים בהנחות, ללא תשלום או בתשלום סמלי. הופעתו של משה פרץ אכן היתה אמורה להיות ללא תשלום וכך גם נכתב בפרסום.

 

"אולם יומיים לפני המופע, משטרת ישראל ערכה הערכת מצב, ובשל צפי להמונים היא הורתה על תשלום סמלי של 20 שקל לאבטחה, דבר שיווסת את כמות המגיעים. מרגע קבלת ההחלטה פורסמו הודעות עדכון על שלטי החוצות, עיתונות מקומית והאתר העירוני, וחולקו פלאיירים ברחבי העיר. נדגיש, החלופה שעמדה מנגד היא ביטול המופע, דבר הכרוך בבזבוז אדיר של כספי ציבור שכן העירייה מחויבת לשלם את מלוא הסכום לאמן וההפקה במקרה של ביטול".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אהבים אותו. משה פרץ
אהבים אותו. משה פרץ
צילום: שרון רביבו
מומלצים