האקרים פרצו למערכות סגה
גורמים לא ידועים פרצו אל שירותים מקוונים של סגה וגנבו סיסמאות וכתובות מייל. קבוצת ההאקרים שפרצה אל סוני ונינטנדו התנדבה לעזור לסגה ללכוד אותם
<< ביזארשת: הדייט שלי עם אסנג'
אחרי סוני ונינטנדו, הגיע תורה של סגה; לפי דיווח של הטלגרף הבריטי, מערכות חברת המשחקים נפרצו על ידי גורמים לא ידועים. החברה שלחה מייל ללקוחותיה הרשומים ודיווחה על פריצה לשירות Sega Pass שלה. לפי החברה, לא נלקחו נתוני כרטיסי אשראי, אבל הפורצים הניחו ידם על שמות משתמשים וסיסמאות. גורמים בסגה הסבירו שהסיסמאות שנגנבו היו מוצפנות ולא ניתן יהיה להשתמש בהן לכניסה לחשבון.
סגה היא לא החברה הראשונה בתעשיית המשחקים שנפרצת השנה. בחודשים האחרונים ארעו פריצות לרשת PSN ולשירותים אחרים של סוני ואל שירותים מקוונים של נינטנדו. קבוצת ההאקרים Lulzsec שלקחה אחריות לפריצות אלו הכחישה מעורבות לפריצה אל סגה.
למעשה, ההאקרים של Lulzsec מאוד כעסו על הפריצה לסגה. בטוויטר של הקבוצה נכתב אמש "We want to help you destroy the hackers that attacked you. We love the Dreamcast, these people are going down".
צילום רחובות? לא מה שחשבת >>