שתף קטע נבחר

הארי רדנאפ: "אסור לנו למכור את מודריץ'"

מאמן טוטנהאם שלל את מכירתו של הפליימייקר: "אנחנו חייבים לעשות משהו כדי להשאיר אותו במועדון"

העונה שחלפה היתה אחת הטובות של טוטנהאם בשנים האחרונות, במיוחד מאז שהארי רדנאפ נטל את המושכות בווייט הארט ליין, והתוצאה היא ביקוש גדול לשחקני הקבוצה בעונת המלפפונים.

 

 

אחד מהם הוא לוקה מודריץ' הקרואטי, ששמו נקשר בכמה קבוצות אנגליות,כאשר הצעה של 22 מיליון ליש"ט עבורו מטעם צ'לסי נדחתה על ידי ראשי הקבוצה. אמש הצהיר היו"ר, דניאל לוי, כי הפליימייקר לא למכירה, ואילו היום הצטרף אליו רדנאפ, שהביע את התנגדותו לעזיבתו.

לוקה מודריץ'. איפה הוא יהיה בעונה הבאה? (גטי אימג'ס)

 

"אנחנו חייבים לעשות משהו כדי להשאיר אותו במועדון. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו למכור אותו אם אנחנו רוצים להצליח", אמר המאמן הוותיק, שיודע כי על מנת להשאיר את הכוכב בשורות קבוצתו הוא יצטרך לעבות את הסגל.

 

"אנחנו צריכים להראות ללוקה את השאיפה שלנו להשאיר אותו אצלנו.
אם נצליח לצרף שחקן טוב אחד או שניים, אז תוכל להיות לנו עונה מצוינת נוספת כמו האחרונה ולוקה יישאר פה שנים רבות. זה מה שאני מקווה שיקרה", אמר רדנאפ.

 

המאמן המשיך: "אנו רוצים לשוב לליגת האלופות, ולשם כך אנחנו צריכים אותו איתנו. אני מניח שהוא רוצה חוזה גדול יותר והזדמנות לזכות בתואר האליפות בליגה, אבל זה בדיוק גם מה שאנו רוצים".

 

רדנאפ הביע פליאה לגבי ההצעה של צ'לסי, בעיקר לנוכח העובדה שאין לקבוצה מאמן מאז פיטוריו של קרלו אנצ'לוטי. "זה מוזר מאוד מה שקורה שם, מישהו אחר בוחר את השחקנים וזה לא המאמן החדש", אמר רדנאפ.

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הארי רדנאפ
הארי רדנאפ
צילום: gettyimages imagebank
מומלצים