שתף קטע נבחר

רוסיה: 90 דק' ובישול לנאתכו, תיקו לקאזאן

הקשר הישראלי רשם משחק מלא ובישל לבוקאטי, קבוצתו שסיימה רק ב-1:1 ביתי עם רוסטוב. קפריסין: 0:0 לרוני לוי ואנורתוזיס מול אפואל ניקוסיה

רובין קאזאן סיימה הערב (ו') ב-1:1 ביתי עם רוסטוב וכשנותר מחזור אחד לסיום העונה הסדירה, היא ממשיכה להתרחק מלוקומוטיב מוסקבה שבמקום השלישי.

 

עוד ב-ynet ספורט:

 

סלבאטורה בוקאטי נגח בדקה ה-56 את שער היתרון של המארחים, אחרי הגבהה של נאתכו, אבל מקסים גריגורב איזן כעבור חמש דקות ומנע מקאזאן להדביק פערים משלוש הראשונות בליגה הרוסית. הקשר הישראלי, שכבש שער אדיר באמצע השבוע, הסתפק ב-90 דקות על כר הדשא.

 

צילום: Gettyimages
נאתכו. בישול בתיקו המאכזב של קאזאן (צילום: Gettyimages)

 

בעקבות התיקו קאזאן אמנם העפילה למקום החמישי בטבלה (49 נק'), אבל רחוקה שלוש נקודות מלוקומוטיב השלישית, מה עוד שגם לדינמו מוסקבה וגם לספרטק מוסקבה משחק חסר.

 

נציג ישראלי נוסף, רוני לוי, הדריך הערב את אנורתוזיס שסיימה ב-0:0 בחוץ מול אפואל ניקוסיה. אנורתוזיס מדורגת רביעית בטבלה הקפריסאית עם 13 נקודות מ-8 משחקים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ביברס נאתכו
ביברס נאתכו
צילום: Getty Images Imagebank
מומלצים