יהיה כיף להשתיק את מוריניו / טור
המחשבות בראש רצות ישר לשנת 2001. זה פשוט נראה דומה, מוחשי כל כך. גם אז פגשנו את ריאל בחצי הגמר, גם הפעם ננצח. רענן וייס, אוהד באיירן מינכן, מוכן לחצי גמר הצ'מפיונס (21:45)
את האמת, המחשבות בראש רצות ישר לשנת 2001. זה פשוט נראה דומה, מוחשי כל כך. גם אז פגשנו את ריאל מדריד בחצי הגמר, כבר אז ידענו שקבוצה ספרדית נוספת תחכה לנו בקרב על התואר (ולנסיה למי ששכח).
עוד ב-ynet ספורט:
- מה עשו שחקני מכבי ת"א בכיתה ה1? צפו
- גם הספרדים יודעים: מאמן מנצח לא מחליפים
- ולבנת תוקפת את לוזון בכל הכוח
לא היינו הקבוצה הפייבוריטית לפני 11 שנים, בטח שלא היום, אבל היה את הניצוץ הזה, הידיעה שברגע שזה יתפרץ באיירן מינכן הגדולה תוכיח מאיזה חומר היא קורצה.
תהיו בטוחים שהערב ההיסטוריה תחזור על עצמה. שוב ריאל, שוב חצי גמר, שוב אנדרדוג. אז הם התהדרו ברוברטו קרלוס, פרנדדו היירו וראול, השוויצו עם לואיס פיגו ואימן אותם ויסנטה דל בוסקה המעצבן.
היום יש את מרסלו, ראמוס, בנזמה, וכמובן את רונאלדו ומוריניו המאוסים. ב-2001 היה זה אלבר שהשתיק אותם כבר בברנבאו, הפעם לא נצטרך לחכות לביקור במדריד, צמד של מריו גומז יסגור את הסיפור במינכן.
עזבו אתכם לרגע מהערב השחור בגלזנקירשן או המשחק המביך בשבת מול מיינץ, באיירן של העונה היא קודם כל קבוצה עם כישרון . מתפרץ. הבעיה שלפעמים השחקנים שוכחים מזה. זה לא רק רובן או ריברי, שפיסת גאונות שלהם שווה הכל, אלא שחקנים שלרגע שכחת שיש לך אותם בסגל. תומאס מולר, למשל, או טוני קרוס הווירטואוז.
אני דווקא שמח שמזלזלים בנו. בשבוע האחרון שמעתי לא מעט גיחוכים על החמצת הפנדל ההיא מול דורטמונד או על השביתה האיטלקית שהשחקנים עשו ליופ הייניקס מול מיינץ. את האמת, אהבתי את זה, אפילו מאוד. באליפות נוכל לזכות בעונה הבאה, יש לנו 22 כאלה. אף אחד לא ישים לב אם תהיה אחת יותר או פחות. צ'מפיונס זה כבר משהו שונה, סמל סטטוס.
יהיה כיף לעשות סוף להייפ של רונאלדו, בטח להשתיק את מוריניו. אנחנו עדיין לא שוכחים לו את הגמר ההוא ב־2010. זה יכול להיות מושלם. אבל רגע, שקודם ינצח את בארסה בשבת, שיגיע נינוח. רק אז נכניס לו את המכה.


