ליברטדורס: סנטוס נגד קורינתיאנס בחצי הגמר
רבע הגמר, גומלין: מחזיקת הגביע גברה בפנדלים על ולס סארספילד אחרי 0:1 בתום 120 דקות. אוניברסידאד דה צ'ילה ניצחה בבעיטות הכרעה את ליברטאד מפרגוואי ותפגוש את בוקה
מפגש כל ברזילאי בחצי גמר גביע הליברטדורס. מחזיקת הגביע סנטוס עלתה לפנות בוקר (ו') לשלב חצי הגמר ותתמודד בו מול קורינתיאנס, אחת מיריבותיה המושבעות. ה"פיישי" (דגים) ינסו לזכות בפעם הרביעית בתואר ויצטרכו לפני כן לנצח בשני המפגשים שייערכו ב-13 וב-20 ביוני.
- לונדון 2012 - העמוד האולימפי המיוחד של ynet ספורט
- יורו 2012 - הנבחרות, הכוכבים, האיצטדיונים, התמונות
סנטוס עלתה לחצי הגמר בזכות ניצחון 2:4 בפנדלים על ולס סארספילד במשחק הגומלין ברבע הגמר, שהושג בתום ניצחון 0:1 ביתי. אלן קארדץ כבש (78), אחרי שקיבל מסירה מלאו בתום מהלך מבריק שהחל במסירת עומק של פאולו הנריקה גאנסו.
מה עוד חדש ב-ynet ספורט?
היה זה שערו הרביעי של קארדץ העונה בגביע הליברטדורס. שוער ולס מרסלו ברוברו הורחק (40). בסיכום שני המשחקים היתה התוצאה 1:1 ולאחר שהקטור
קנטרוס ואמיליאנו פאפה החטיאו בבעיטות ההכרעה חגגו הברזילאים ניצחון. מאמן סנטוס מוריסיו רמאליו אמר בסיום: "קלאסיקו כזה נגד קורינתיאנס היה צריך להיות בגמר".
גם אוניברסידאד דה צ'ילה עלתה בבעיטות 11 מטר (3:5) אחרי 1:1 בתום 120 דקות מול ליברטאד מפרגוואי ותתמודד בחצי הגמר השני מול בוקה ג'וניורס. מרסלו דיאס כבש לצ'יליאנים בבעיטה חופשית בדקה ה-18 וכעבור חמש דקות איזן את התוצאה שער עצמי של אוסבלדו גונסאלס. שוער אוניברסידאד ג'וני הררה עצר בבעיטות ההכרעה את הכדור ששיגר ויקטור איאלה והעניק לקבוצתו את הכרטיס לחצי הגמר.
