שתף קטע נבחר

בני סכנין חוששת: המוטיבציה תעלה במכבי חיפה

הקבוצה של שלומי דורה תתמודד מחר מול הירוקים בליגת העל, השחקנים סבורים שפיטוריו של ראובן עטר יגרמו ליריבה לעלות נחושה יותר. שחקן בכיר: "בדרך כלל זה גורם לסוג של התעוררות"

מאמן בני סכנין, שלומי דורה, ייאלץ להסתדר מחר (ב') במשחק המסקרן מול מכבי חיפה ללא שני שחקני המפתח שלו, ירו בלו והקפטן חאלד חלאיילה, שהורחקו בתיקו 1:1 עם מול בית"ר ירושלים במחזור האחרון.

 

מה קרה אתמול בליגת העל?

 

את מקומו של בלו, שעמד השבוע לוועדת משמעת, נקנס והורחק מארבעה משחקים בבית הדין של ההתאחדות, צפוי למלא אחמד קסום, שלאחרונה מפגין יכולת טובה כחלוץ בודד. דורה כבר מחפש אחר חלוץ נוסף, שיוכל להצטרף בחודש ינואר בהתחשב בכך שלסכנין יש ארבעה זרים בלבד.

 

צפו בתיקו בין בני סכנין לבית"ר ירושלים (סטילס: ראובן שוורץ, וידאו: ONE)

בסכנין היו קשובים בימים האחרונים בנוגע להתפתחויות במכבי חיפה בעקבות פיטוריו של ראובן עטר ומקויים שעזיבתו של עטר והצבתו של מאמן הנוער אריק

בנאדו לא תכניס מוטיבציית ייתר בקרב שחקני היריבה.

 

אל תחמיצו את התקצירים ב-ynet ספורט:

 

שחקן בכיר סיפר ל-ynet ספורט: "בדרך כלל חילופי מאמנים גורמים לסוג של התעוררות אצל השחקנים. אני בטוח שלכתו של עטר ונוכחותו של בנאדו, שכל השחקנים אוהבים, תתן להם מוטיבציה. אבל, אנחנו נמצאים בתקופה טובה ואין סיבה שלא נמשיך בה".

 

מי שישוב להמתין להזדמנות שלו על הספסל יהיה עלי עותמאן, ששיחק מול בית"ר במקום מוחמד זבידאת, החוזר להרכב. מחמוד עבאס, שבשל פציעה טורדנית שימש כמחליף, צפוי לפתוח בהרכב. חאלד חלאילה טען: "חבל לי ולבלו להחמיץ משחק כזה, אבל יש לנו סגל טוב ואני מאמין שכל אחד שישחק ימלא את החסר".  

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שחקני בני סכנין
שחקני בני סכנין
צילום: צילום: זהר שחר
מומלצים