שתף קטע נבחר

עכו לקראת ר"ג: "לא חושבים על אלי כהן"

הפועל עכו השלימה את הכנותיה לקראת המפגש הפיקנטי (ש', 18:00) עם האקס, שמונה השבוע למאמן הפועל ר"ג. גיא דיין: "אנחנו מדברים פחות על אלי כהן ויותר על הפועל ר"ג"

בהפועל עכו השלימו את ההכנות למשחק הפיקנטי מחר (ש', 18:00) מול הפועל ר"ג ומאמנה לשעבר של הקבוצה, אלי כהן. כזכור, כהן התמנה לאחרונה למאמן הפועל ר"ג לאחר פיטוריו של פרדי דוד. הגעתו לעכו, לאחר הברוגז המתוקשר הגדול עם ציון ויצמן בסיום העונה החולפת, יהפוך את המשחק למסקרן במיוחד.

  

הדרבי התל אביבי בכדורסל, הנה זה בא:

  

גיא דיין, קשר עכו שיפתח בהרכב, אמר לקראת המשחק: "אנחנו מדברים פחות על אלי כהן ויותר על הפועל ר"ג. אנחנו מאחלים לאלי הצלחה אחרי המפגש מולנו. לא ניצחנו שלושה משחקים ונקווה לעשות את זה השבת".

 

צפו בתקציר המשחק: הפועל עכו - הפועל חיפה (סטילס: גיל נחושתן, וידאו: ONE)

בעכו החליטו סופית לא להעניק לאלי כהן זר פרחים או מגן הוקרה על השנתיים שאימן את הקבוצה בעקבות המשקעים בינו לבין היו"ר. בצד המקצועי יחזור הבלם משה מישאלוף מעונש הרחקה להרכב הקבוצה על חשבונו של דימאקו פידליס.

 

הרכב משוער: דודו גורש; שניר משען, משה מישאלוף, אדי גוטליב, דדי בן דיין; אימורו לוקמן, אמייה טגה, גיא דיין, דייויד גומז; תמיר כחלון, אוהד קדוסי.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אלי כהן
אלי כהן
צילום: ישראל יוסף
מומלצים