שתף קטע נבחר

ליגה ספרדית: 2:2 לריאל מדריד מול אספניול

מחזור 16: הבלאנקוס איבדו עוד שתי נקודות בגלל שער שוויון של חואן אלבין בדקה ה-88. ראיו וייקאנו ניצחה באצטדיון "המסטאייה" לראשונה מזה 13 שנה עם 0:1 על ולנסיה. עוד הערב: ברצלונה - אתלטיקו מדריד

ריאל שוב סובלת מברצלונה. אחרי ההפסד בגביע לסלטה ויגו, ריאל מדריד העצבנית לא הייתה יכולה להרשות לעצמה נפילה נוספת, בבית מול אספניול במסגרת המחזור ה-16 בליגה הספרדית. אחרי פיגור מוקדם נראה היה שהיא בדרך לניצחון 1:2, אבל השכנה של בארסה דאגה להשוות ל-2:2 בדקה ה-88 ולקחת עוד שתי נקודות מריאל, שנראית מרחק שנות אור מהמקום הראשון.

 

 

אל תחמיצו את התקצירים ב-ynet ספורט: 

 

ריאל מדריד לא מצאה את עצמה וספגה בדקה ה-31 מרגלי סרחיו גרסיה. השער עורר את המשחק, ובדקה ה-45 כריסטיאנו רונאלדו, שפתח בעמדת החלוץ של ז'וזה מוריניו, השווה. שלוש דקות בתוך המחצית השנייה הוא גם בישל לחברו לנבחרת פורטוגל, פאביו קואנטראו, את ה-1:2, אבל אספניול לחצה לשוויון ומצאה אותו בדקה ה-88, כשחואן אלבין דחק לרשת אחרי ערבוביה ברחבה. 

 

צילום: AFP
כריסטיאנו רונאלדו חוגג עם החברים... (צילום: AFP)
צילום: AFP
...וגם מוציא קצת עצבים (צילום: AFP)

 

בינתיים ולנסיה הופתעה בביתה עם הפסד 1:0 לראיו וייקאנו. שער הניצחון של האורחת הגיע בדקה ה-83, כאשר אלחנדרו "צ'ורי" דומינגס כבש בפנדל אחרי שטראשורס הוכשל ברחבה. זה היה הניצחון הראשון של האורחת באצטדיון "המסטאייה" מזה 13 שנה.

 

צילום: EPA
חואנפראן. לבנטה אוהבת לשחק בצהריים (צילום: EPA)

 

לבאנטה ניצחה במשחק המוקדם 0:1 בחוץ את סראגוסה. רובן גרסיה כבש בדקה ה-19 את השער היחיד במשחק באצטדיון "לה רומרדה".

המגן הגרמני של לבנטה, כריסטיאן לל, הורחק בתוספת הזמן.

 

לבנטה הגיעה למאזן של חמישה ניצחונות מחמישה משחקים שקיימה בשעה 12:00 בצהריים. בשבוע שבר היא הביסה 0:4 בבית את מאיורקה. ביום שני יינעל המחזור עם שני משחקים: דפורטיבו לה קורוניה - ויאדוליד, סלטה ויגו - בטיס. 

פורסם לראשונה 16.12.12, 15:39

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אדיל רמי
אדיל רמי
צילום: EPA
מומלצים