שתף קטע נבחר

"ההחלטה הרגה אותנו". צפו בשער המפוקפק

מנג'ר רדינג, בריאן מקדרמוט, זעם אחרי ה-1:0 לסיטי משער שנוי במחלוקת של גארת' בארי: "אני לא מאמין שזה קרה לנו". ונגר אחרי ה-0:1 של ארסנל בוויגאן: "היינו צריכים עצבי ברזל בסיום"

עם כל הכבוד ל-0:1 של מנצ'סטר סיטי על רדינג, סיפור המשחק היה השער המפוקפק שכבש גארת' בארי עמוק בתוספת הזמן. שחקן סיטי רכב על גבו של ניקי שורי מרדינג, נגח פנימה בדקה ה-93 וראה את השופט, מייקל דין, מאשר את השער.

 

 

ים תקצירים ב-ynet ספורט:

 

"אני לא מאמין שזה קרה לנו", זעם בסיום מנג'ר רדינג, בריאן מקדרמוט. "זו הייתה עבירה ברורה, ההחלטה הזו הרגה אותנו".

 

צפו ב-0:1 של סיטי על רדינג (צילום סטליס: רויטרס, צילום וידאו: ספורט 2)

מנגד, מנג'ר התכולים, רוברטו מאנצ'יני, לא התייחס לעבירה המדוברת: "צריך היות סבלניים. אם היינו כובשים במחצית הראשונה, הכל היה נראה אחרת. אתה צריך לכבוש מהר במשחקים מסוג אלה, אחרת הם יכולים להתפתח אחרת. אני חושב שהניצחון הגיע לנו".

 

עוד ב-ynet ספורט:

 

"את האמת, הלב שלי כבר לא יכול לעמוד בזה", צחק האיטלקי, שקבוצתו ניצחה בפעם הרביעית העונה משער שנכבש בדקה ה-87 וצפונה.

 

צילום: AP
שחקני רדינג בהלם, בארי רץ לחגוג (צילום: AP)

 

ארסנל העפילה למקום השלישי בפרמייר-ליג, אחרי 0:1 לא פשוט בוויגאן. "היינו צריכים עצבי ברזל בסיום", הודה ארסן ונגר. "נכון, הם הגיעו להרבה הזדמנויות בדקות האחרונות, אבל אנחנו רצינו יותר".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בארי חוגג
בארי חוגג
צילום: רויטרס
מומלצים