שתף קטע נבחר

בני יהודה: דמאיו נפגש עם רפי דהן

קשר מכבי ת"א במו"מ מתקדם עם הזהובים. בקבוצה ממתינים גם להתפתחויות בנושא אלון תורג'מן. עגייב צפוי לפתוח בהרכב מול סכנין

קשר מכבי ת"א, רפי דהן, נפגש בשעה זו עם מנכ"ל בני יהודה משה דמאיו, בנסיון לסגור את צירופו לכתומים. בבני יהודה ממתינים גם להתפתחויות בנושא החלוץ אלון תורג'מן ממכבי חיפה, שגם בו מעוניינת הקבוצה.

 

אל תחמיצו את התקצירים ב-ynet ספורט:

 

הגנת בני יהודה ממשיכה לספק בעיות למאמן דרור קשטן, ואחרי שסרי פלאח נעדר כמה שבועות בגלל פציעה, וחוזר בשבת, הבלם השני גל כהן סובב את הקרסול וצפוי להיעדר מהמשחק בשבת מול בני סכנין. על פי הבלם, הסיכוי שהוא ישחק בשבת הוא לא גבוה.

 

צפו ב-1:2 של רמה"ש על בני יהודה (סטילס: אורן אהרוני, וידאו: ONE)

בעקבות שני ההפסדים האחרונים, קשטן צפוי לערוך כמה שינויים. בראש וראשונה אמיר עגייב, לראשונה מזה זמן רב, ישחק, ולא רק ישחק

, הוא גם יפתח בהרכב, כנראה על חשבונו של ננאד מרינקוביץ. שחקן נוסף שעשוי שלא לפתוח הוא עוז ראלי. בהתקפה אור ברוך ישחק לצידו של פדרו גלבאן.

 

הרכב משוער: דלה איינוגבה, איציק עזוז, סרי פלאח, אביב חדד (גל כהן), כפיר אדרי, קסטוטיס איבסקביצ'יוס, סתיו פיניש, אמיר עגייב, אדם הרפקה, פדרו גלבאן, אור ברוך.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
רפי דהן
רפי דהן
צילום: ראובן שוורץ
מומלצים