שתף קטע נבחר

לאציו בגמר הגביע אחרי 1:2 דרמטי על יובה

יובנטוס השוותה בתוספת הזמן והמשחק כמעט והלך להארכה, אבל שער ניצחון של פלוקארי בדקה ה-94 שלח את הנשרים לגמר הגביע האיטלקי

פוטו-פיניש דרמטי. לאציו העפילה הלילה (ג') לגמר הגביע האיטלקי אחרי 1:2 על יובנטוס בתוספת הזמן של הגומלין (1:1 בראשון), שנערך בסטאדיו אולימפיקו ברומא.

 

כותרות נוספות על בית"ר ירושלים:

 

אלבארו גונסאלס כבש בנגיחה והעלה את לאציו ל-0:1 בדקה ה-53. היתרון החזיק מעמד עד הדקה ה-90, אבל הדרמה, כך התברר הלילה, התנקזה לשש הדקות של תוספת הזמן.

 

צילום: EPA
אלבארו גונסאלס כובש את הראשון של לאציו (צילום: EPA)

 

צילום: AP
השמחה שלו החזיקה מעמד שלוש דקות בלבד. וידאל (צילום: AP)

 

זה התחיל בשער השוויון של הדרמטי של ארתורו וידאל בדקה ה-91, אחרי טעות איומה בהגנת הנשרים, שהיה שולח את שתי הקבוצות להארכה, ונמשך בפיניש סופר-דרמטי של לאציו, שחגגה 1:2 בדקה ה-94 מנגיחה של סרג'יו פלוקארי.

 

נגמר? לא עבור יובנטוס, שהמשיכה לתקוף ושלחה 11 שחקנים למעלה במטרה להשוות ולהעפיל לגמר בזכות שערי חוץ. בדקה ה-95 זה כמעט קרה, ג'ובינקו הגיע לאחד על אחד מול מארקטי, שהדף מצוין. הריבאונד הגיע לקלאודיו מרקיסיו, שמול שער ריק בעט החוצה ורשם את החמצת המשחק, בדקה האחרונה של המשחק.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
גונסאלס חוגג
גונסאלס חוגג
צילום: AP
מומלצים