שתף קטע נבחר

לאומית: נצרת עילית ניצחה, הפועל פ"ת אכזבה

השנייה בטבלה נצמדה למוליכה עם ניצחון 0:2 על הפועל כפר סבא. קבוצתו של אלון מזרחי סיימה ב-0:0 משמים את מפגשה מול הפועל ירושלים. 0:1 להפועל רעננה על הפועל אשקלון

שישה משחקים נערכו אחר הצהריים (ו') במסגרת המחזור ה-26 בליגה הלאומית בכדורגל, כששני משחקים נוספים ייערכו בשבת.

 

עוד ב-ynet ספורט:

  

השנייה בטבלה, הפועל נצרת עילית, גברה 0:2 על האחרונה בטבלה הפועל כפר סבא. שבוע אחרי הניצחון הענק על הפועל פ"ת, כפ"ס לא יכולה הייתה סגנית שמצמקת את הפער לשתי נקודות בלבד ממכבי פ"ת. רן רול כבש את הראשון לאורחים בדקה ה-30, אוג'ן סידורנקו קבע את תוצאת המשחק בדקה ה-34.

 

צילום: ראובן שוורץ
יש מספיק סיבות להיות שמחים בהפועל נצרת עילית (צילום: ראובן שוורץ)

 

השלישית בטבלה, הפועל רעננה, ניצחה 0:1 את הפועל אשקלון ונשארה גם היא בצמרת. שבוע אחרי ההפסד למכבי פ"ת, שחקניו של תומר קשטן חזרו למסלול הניצחונות עם שער של אופיר מלמד, שעלה כמחליף וכבש את שער הניצחון בדקה ה-50.

 

במה שאמור היה להיות המשחק המרכזי במחזור, נפרדו הפועל ירושלים והפועל פתח תקווה ב-0:0 משמים ומייגע באצטדיון טדי. עבור הקבוצה של אלון מזרחי, זהו משחק שלישי בארבעת המשחקים האחרונים ללא ניצחון, מה שמרחיק אותם מהמקום ממנו עולים לליגת העל.

 

הפועל ראשון לציון של אייל לחמן רשמה משחק חמישי ללא הפסד, אך שוב רואה את יריבותיה לצמרת מתרחקות, כשהיא מסיימת ב-0:0 מאכזב בבית מול מכבי הרצליה.

 

המשחק הדרמטי של המחזור נערך באצטדיון וינטר, שם הכח עמידר רמת גן ומכבי יבנה נפרדו ב-2:2. יבנה עלתה ליתרון מפנדל של מאור פרץ (40), כשאורן ניסים הכפיל בדקה ה-56. המארחים הצליחו להשוות עם שני שערים של אזנאווה אוטורגה (70) ו-משה בן לולו (77). צ'ימזי אמבה מר"ג ושרון גורמזנו הורחקו בכרטיסים אדומים.

 

בני לוד ניצחה בחוץ 1:3 את סקציה נס ציונה. סקציה רשמה משחק שביעי רצוף ללא ניצחון, כשנכנעה לשערים של ג'ורג' אמסיס (19), אברטון זאגו (27) וחלוץ הרכש אנטון ארחיפוב (51). סהר לוי רק השווה זמנית עבור המקומיים בדקה ה-23

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
נצרת עילית
נצרת עילית
צילום: אורן אהרוני
מומלצים