שתף קטע נבחר

אנגליה: צ'לסי שלישית, טוטנהאם הופתעה

החבורה של בניטס גברה 0:2 בדרבי הלונדוני על ווסטהאם, "התרנגולים" כבר עם הפסד שני רצוף - 1:0 ביתי לפולהאם. סנדרלנד ונוריץ' נפרדו ב-1:1

ובמקום השלישי - צ'לסי. החבורה של רפא בניטס גברה הערב (א') על ווסטהאם 0:2 ועקפה את טוטנהאם, במשחק שנעל את המחזור ה-30 בפרמייר-ליג.

 

 

פרנק למפארד כבש ראשון (19) ואדן האזאר הכפיל (50), בסלאלום נפלא. צ'לסי כבר עם 55 נקודות, אחת יותר מ"התרנגולים". ולמה זאת? תקראו מיד.

 

צילום: AFP
מאטה מנסה בעיטת קראטה מול קולינס (צילום: AFP)

 

אחרי ההפסד לליברפול בשבוע שעבר, טוטנהאם רשמה הפסד נוסף, הפעם 1:0 לפולהאם בווייט הארט ליין, במסגרת המחזור ה-30 בליגה האנגלית. בעקבות ההפסד טוטנהאם עשויה לאבד את המקום השלישי בטבלת הפרמייר-ליג (אם צ'לסי תשיג ניצחון על ווסטהאם), כשארסנל אורבת במלחמה על המקום הרביעי והכרטיס לליגת האלופות.

 

השער היחיד במשחק נכבש בדקה ה-52: איבוד כדור בחצי של התרנגולים איפשר לפולהאם לעקוץ: סשה רייטר הגרמני העביר כדור רוחב חד מצד ימין ומי אם לא דימיטאר ברבאטוב גלש וגם כבש את שער הניצחון.  

 

צילום: AFP
דימיטאר ברבאטוב עוקץ את טוטנהאם (צילום: AFP)

 

במשחק שפתח את הערב בפרמייר-ליג, נוריץ' הצליחה לסחוט 1:1

מסנדרלנד בעשרה שחקנים. בדקה ה-26 עלתה נוריץ' ליתרון: כדור קרן מצד ימין מצא את הראש של קיי קמארה, שנגח פעם אחת. ווסלי הולהאן המשיך בראש מקרוב, 0:1 לאורחים.

 

ארבע דקות עברו, והחיוך של נוריץ' נמחק. השוער מארק באן יצא משערו בניסיון להרחיק את הכדור, שפגע לו ביד. השופט החליט להרחיק אותו, וסיבך את נוריץ'. 

 

צילום: AP
ווסלי הולהאן עם ה-0:1 של נוריץ'. בהמשך זה היה נראה כמו כדוריד (צילום: AP)

 

חמש דקות לפני השריקה למחצית, סנדרלנד ניצלה את היתרון המספרי על הדשא וכבשה את השוויון: שוב נגיעת יד מיותרת של נוריץ' - הפעם סבסטיאן באסונג שלח את היד לכדור בתוך הרחבה, וקרייג גארדנר כבש מהנקודה הלבנה. עד הסיום נוריץ' שרדה והצליחה לחלץ נקודה. וויגאן גברה 1:2 על ניוקאסל. לוויגאן: ז'אן ביסג'ור (18), ארונה קונה (90). לניוקאסל: דויד סאנטון (72).

פורסם לראשונה 17.03.13, 18:59

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
למפארד חוגג
למפארד חוגג
צילום: Gettyimages
מומלצים