פיינל-פור המוקדמות: נבחרת הנשים נוצחה ביוון
הכחולות-לבנות כבר פיגרו ב-22 הפרש, אבל אפשטיין (19 נק') מזערה נזקים ב-69:57 באתונה. ביום שלישי ברמלה: הקרב המכריע על הכרטיס לגמר
עוד ב-ynet ספורט
- הזעזוע הראשון בשורות מכבי ת"א
- איך היה? סיכום שלב הבתים ביורו - אולפן מיוחד
- פלאשבק מ-2006 / הקאמבק המפתיע של גמר ה-NBA
זה לבטח לא היה יום שהנבחרת שלנו תרצה לזכור מבחינה התקפית. 1 מ-11 מחוץ לקשת, 27 נקודות בלבד במחצית הראשונה, 55 אחוז בלבד מקו העונשין ולא פחות מ-15 איבודים. מיכל אפשטיין, עם 19 נקודות, הייתה בעיקר זו שהחזירה את הנבחרת מבור עמוק עד לפער שאפשר יהיה למחוק בעוד שלושה ימים בקריית מנחם.
ישראל פיגרה 21:15 בסיום הרבע הראשון ומזערה עד ל-25:23 (15). היווניות העבירו הילוך, רצו 4:18 עד ההפסקה ועלו ל-27:43 מבטיח. ארטמיס ספאנו בת ה-20, עם טייטל מחייב של השחקנית הצעירה הטובה ביבשת, הייתה בלתי ניתנת לעצירה מתחת לסלים וסחפה את נבחרתה ל-29:51, ארבע וחצי דקות לסיום הרבע השלישי.
זה היה נראה שהכחולות-לבנות בדרך לתבוסה, אבל אפשטיין, בערב ענק, יחד עם שי דורון ושירן צעירי צימקו שוב לפער סביר. ספאנו שוב הקפיצה לפלוס 17, ארבע דקות לבאזר (52:69), אבל דורון, אפשטיין ושתי נקודות חשובות מהקו של לירון כהן אפשרו לנבחרת לחזור הביתה בידיעה ששום דבר עדיין לא גמור.
קלעו לישראל: מיכל אפשטיין 19, שי דורון 15, קטיה לויצקי ונועה גנור 6 כ"א, לירון כהן וג'ניפר פליישר 4 כ"א, צעירי 3. במשחק חצי הגמר המקביל: בולגריה - פולין 44:59.
