שתף קטע נבחר

גביע גרמני: ברמן ומנשנגלדבאך הודחו ע"י יריבות מהליגה השלישית

שלוש נציגות של הבונדסליגה סיימו את דרכן כבר בסיבוב הראשון. ברמן נכנעה 3:1 לסארבורקן, גלדבאך הפסידה בפנדלים לדרמשטאט. גם בראונשווייג בחוץ אחרי 2:1 לארמניה בילפלד

הגביע הגרמני לעונת 2013/14 רק יצא לדרך, וכבר נפרד משלוש נציגות של הבונדסליגה שהודחו מהמפעל בסיבוב הראשון.

 

על הסנסציה הגדולה של היום חתומה סארברוקן מהליגה השלישית, שגברה 1:3 בביתה על ורדר ברמן בתום משחק דרמטי שנגרר להארכה.

 

צילום: גטי אימג'ס
שחקני דראמשטאט חוגגים את הניצחון על מנשנגלדבאך (צילום: גטי אימג'ס)

 

נילס פישר העלה את המארחים ליתרון בתוספת הזמן של המחצית הראשונה, כשניצל ערבובייה ברחבה הירוקה ובעט לרשת. הקבוצה של רובין דוט חזרה לעניינים משער של סבסטיאן פרודל (59), אך טים סטגרר (105) ומרקל זימר (112), בתום התקפה מתפרצת סוחפת, השלימו ניצחון בלתי נשכח עבור הקבוצה שסיימה את העונה שעברה במקום ה-11 בליגה השלישית.

 

גם בורוסיה מנשנגלדבאך סיימה את דרכה בגביע אחרי הפסד לדרמשטאט, שניצלה מירידה לליגה הרביעית. אחרי 0:0 בתום 120 דקות, נכנעה המדורגת 8 בבונדסליגה 5:4 בדו קרב מהנקודה הלבנה. העולה החדשה לבונסדליגה, איינטרכט בראונשווייג, הודחה גם כן אחרי הפסד 2:1 לארמניה בילפלד, שהעפילה בתום העונה שעברה לליגה השנייה.

 

תוצאות נוספות: שוט יינה - המבורג 4:0, דינמו ברלין - שטוטגרט 2:0, ויקטוריה המבורג - האנובר 96 2:0, ווידנברוק - פורטונה דיסלדורף 0:1.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
קלמנס פריץ' מברמן מאוכזב
קלמנס פריץ' מברמן מאוכזב
צילום: גטי אימג'ס
מומלצים