שתף קטע נבחר

לאומית: 0:0 לנתניה בלוד, הרצליה הפסידה

מוליכת הטבלה סיימה בתיקו אך הגדילה את הפער מהמקום השלישי ל-11 נקודות בעקבות ההפסד של ההרצליינים 2:1 לבית"ר ת"א/רמלה. הכח עמידר ר"ג גברה 0:2 על אום אל פאחם

בפעם השנייה בשלושה משחקים איבדה מוליכת הליגה הלאומית, מכבי נתניה, נקודות כשסיימה ב-0:0 בלבד במשחק החוץ מול בני לוד במחזור ה-16.

 

לשמחתה של נתניה מכבי הרצליה הפסידה 2:1 בביתה לבית"ר ת"א/רמלה כך שההפרש בין מוליכת הטבלה למקום השלישי צמח ל-11 נקודות. איציק אבושדיד העלה את בית"ר ת"א/רמלה ליתרון בדקה ה-28, אסף קריספיס השווה (41) אך שער של אבי אבינו (57) הבטיח לקבוצה של סלובודאן דראפיץ' את הניצחון.

 

צילום: אורן אהרוני
נתניה. הפער מהמקום השלישי צמח למרות התיקו (צילום: אורן אהרוני)

 

81 דקות החזיקה מעמד נועלת הטבלה מכבי אום אל פאחם מול הכח עמידר ר"ג אך שערים של חטאב עוביידה (81) ושל בן אז'ובל (87, פנדל) העניקו את הניצחון לסגולים. הכח מדורגת במקום השישי עם 25 נקודות, מרחק של חמש נקודות מהמקום השני המוביל לליגת העל.

 

בקרב תחתית נפרדו אחי נצרת והפועל רמת גן ב-1:1. ניסן דנון העלה את רמת גן ליתרון (30), אבו שאהב באהה השווה (78).

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
יוסי מזרחי
יוסי מזרחי
צילום: אורן אהרוני
מומלצים