וויין רוני: "סיוט, אחד הימים הקשים בחיי"
חלוץ מנצ'סטר יונייטד לקח קשה את ה-3:0 הביתי לליברפול. מויס: "קשה לי להגיד למה זה קרה". ג''רארד: "אנחנו עדיין חוזרים הביתה מאוכזבים כי היינו יכולים לכבוש יותר"
"קשה לקבל הפסד שכזה", המשיך רוני. "צריך לתת לליברפול קרדיט, הם שיחקו טוב, אבל אני לא יכול לקחת הפסד כזה בקלות. אף אחד לא רוצה להפסיד, במיוחד בדרך שכזו".
דייויד מויס, שקבוצתו כבר עם 9 הפסדים העונה (מרחק הפסד אחד מהשיא השלילי של יונייטד בכל הזמנים בפרמייר-ליג), ניסה להסביר את המפלה: "קשה לי להגיד למה זה קרה.
לא שיחקנו כמו שציפיתי. השחקנים היו בכושר נהדר, אבל על המגרש זה לא נראה ככה".
על העונה המסוייטת שלו, אמר מנג'ר יונייטד: "תמיד ידעתי שהג'וב יהיה קשה. אבל אם אתה שואל אותי, זה בינתיים קשה יותר משציפיתי".
מנגד, כוכב המשחק, סטיבן ג'רארד, שכבש שני פנדלים והחמיץ אחד נוסף לליברפול, סיכם: "אני חושב שהראינו שאנחנו מועמדים לגיטימיים לתואר, ואנחנו הולכים להילחם עד הסוף. אנחנו מלאי אמונה. אנחנו חייבים להאמין". ג'רארד הוסיף: "אנחנו עדיין חוזרים הביתה מאוכזבים כי יכולנו לכבוש יותר. הלילה ניהנה מהניצחון הזה, אבל נהיה חייבים להמשיך".

