שתף קטע נבחר

פסח של שף: אוכל מוכן לחג

אורז ירוק של חיים כהן, קציצות פראסה של רביבה אפל ואינספור טעמים ומטבחים שמציעים לכם להשאיר את המטבח נקי ולהצטייד במקום באוכל מוכן ואיכותי לחג. העלינו לפניכם את המקומות המצטיינים

רביבה וסיליה אפיסרי | תל אביב

אחרי שפתחה מאפייה ומסעדה, רביבה אפל השיקה החודש מעדנייה ראשונה. "רביבה וסיליה אפיסרי" היא אחד הפרויקטים המשופצרים שנוצרו בארץ בשנים האחרונות בתחום האוכל המוכן הביתה שפתאום עושה קאמבק, 2 עשורים אחרי הימים הזוהרים של מעדניות כ-"יוז'י" ו-"רן שמואלי".

 

עוד מתכונים בערוץ האוכל:

 

המעדנייה ממוקמת בתל אביב ובצמוד למסעדה של "רביבה וסיליה" במתחם פארק צמרת וכוללת אוכל שמכינים השפים של המקום, שעליו מנצח ביד רמה נדב לרון.

היתרון הגדול בפסח הוא שגם מי שנתקע ברגע האחרון ללא אוכל, יכול לקנות כאן שלל מטעמים ללא הזמנה מראש. בתפריט: קציצות משלל סוגים כדגים, עוף ובקר כשבראשם הפראסה המיתולוגית; אורז בשלל סוגי הכנה, רוסטביף מעולה, עוף, שלל סלטים (18 שקלים לאריזה מכובדת) כשהמוצל וגם סושי טרי, בקבוקוני קמפרי סודה צוננים וריבות וגבינות שמשווקות כאן באופן בלעדי.

 

 (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

 

בנוסף וכמתבקש, יש מקרר קינוחים שעליו אמונה אפל בכבודה ובעצמה כשלחג מכינים כאן את עוגת השוקולד המפורסמת, שוקולד אגוזים, דקדקי קוסקוס וטראפלס בעיטור אבקת זהב עם קורטוב מלח אטלנטי. שווה ביקור.

 

כל מתכוני פסח בערוץ האוכל 

 

כל סוגי האוכל והמנות עטוף בתשומת לב ומחומרי גלם מתכלים והמחירים, למרבה השמחה הגיוניים. בימים רגילים, ניתן להרכיב ארוחת ערב ביתית בפחות מ-100 שקלים לארבעה אנשים.

 

"האפיסרי נוצרה בהשראת בתי האוכל המפורסמים של פריז, אחרי תקופה ארוכה של מחשבה וניסוי וטעייה", אומרת אפל. "משהו שכונתי מצד אחד, שמשרת את הצורך לספק אוכל טוב ואיכותי מצד אחד וגם מנות יותר מושקעות למי שמעוניין לארח בקלות".

 

  • רביבה וסיליה אפיסרי. ניסים אלוני 10, תל אביב . להזמנות: רביבה וסיליה. המייסדים 1 רמת השרון, 03-5400179. ניסים אלוני 10 תל אביב, 03-5466090. הארבעה 24 תל אביב, 03-5618617.

     

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

     

    חיים כהן - "יפו תל אביב" | תל אביב 

    השף חיים כהן מעניק פרשנות אישית לארוחת חג הפסח, ומבשל עבורכם ארוחת גורמה לערב החג. כהן איגד מנות חג מסורתיות מהמטבח היהודי, ומאפשר ליהנות מארוחת חג שניתן להזמין כארוחה מלאה או כמנות על פי בחירה אישית.

     

    תפריט ארוחת החג מורכב ממנות ראשונות, עיקריות, תוספות וקינוחים. בין המנות הראשונות: כבד עוף קצוץ (9.5 שקל ל-100 גרם), סלט סלק (5.5 שקל ל-100 גרם), צימעס (5.5 שקל ל-100 גרם), חזרת (30 שקל ל-250 גרם) וחרוסת (30 שקל ל-250 גרם). בעיקריות; מרק עוף צח (76 שקל לליטר), פוליקה (32 שקל ל-100 גרם), קציצות דג ים (32 שקל ל-100 גרם), כתף טלה (400 שקל לקילו), אורז ירוק (6 שקל ל-100 גרם), תבשיל שעועית לבנה ותרד (8 שקל ל-100 גרם), קיגל (59 שקל ליחידה) ובקינוחים; פבלובה לימון (64 שקל), מוס שוקולד מריר (64 שקל), עוגת נמסיס (89) ועוד.

      

     (צילום: דניאל לילה)
    (צילום: דניאל לילה)

     

    הזמנות ותשלום מראש בלבד, המכירה עד גמר המלאי והאיסוף במסעדת יפו תל אביב.

    להזמנות: מסעדת יפו-תל אביב | יגאל אלון 98, ת״א | 03-6249249

     

    מעדניית משני | ראשון לציון

    מעדניית משני מציעה לחג הפסח מגוון עשיר של תפריטים לקניית אוכל מוכן לליל הסדר וארוחות החג הכוללים מבחר עצום של סלטים, מנות עיקריות, מנות ראשונות, דגים, תוספות, קינוחים ועוד.

     

    קפיצה קטנה למעדנייה של סלטי משני בראשל"צ מגלה עולם שלם של מעדני גורמה בה ניתן לרכוש מבחר סלטים, תבשילים ביתיים ומוצרי מזון איכותיים מרחבי העולם בתוספת בשרים על האש, מוצרי מאפה- הכל טרי ובמחירים שווים לכל נפש.

     

    להלן מבחר מנות מתפריט המעדנייה שמתאימות לשולחן החג (מחירים לק"ג): כבד קצוץ (79 שקלים), מבחר שוקיים במגוון רטבים וטעמים (68 שקלים), דג ברוטב מרוקאי חריף (80 שקלים), גפילטע פיש (80 שקלים), צלי בקר (120 שקלים), לשון ברוטב פטריות (140 שקלים), דג סלמון בתנור (130 שקלים) שלל ממולאים (55 שקלים), פלפלים, קישואים, כרוב, ארטישוק, כרובית ממולאת, מפרום, מוסקה, (68 שקלים) ועוד.

     

    עוד במעדניית משני: מגוון סלטים - 5 סוגי חומוס, 3 סוגי טחינה, למעלה מ 15 סוגי חצילים ועוד עשרות סלטים במבחר טעמים וסוגים. קרפלך, דג מרוקאי חריף, ממולאים, סיגרים ופסטלים, בשרים, אורז, מג'דרה, קוסקוס, קובה, אוכל סיני, פסטות, קציצות, עוף במגוון טעמים ועוד. בנוסף דגים כבושים ומעושנים, רטבים, ריבות, עוגות וקינוחים והכול בדגש על חומרי גלם איכותיים וטריים.

     

    • מעדניית משני. יעקב כהן 2, ראשל"צ והמנוף 8, רחובות.  שישי וערבי חג: 8:00-14:00 שישי וערבי חג: 7:00-14:00. ימי חול המועד: 9:00-17:00 ימים א- ג: 8:00-19:00, ימים ד-ה: 8:00-20:00

     

    חוות צוק | תל אביב

    תומר צוק מגיש - מנות מוכנות וגם ערכות שנכנסות היישר לתנור. חוות צוק ברמת אביב תציע לקראת פסח תפריט טייק אוויי מיוחד. בתפריט: מגוון מנות מסורתיות וסלטים שמכינים במקום ככבד קצוץ (80 שקלים לק"ג), גפילטע פיש (13 שקלים ליחידה), מרק עוף (24 שקלים לחצי ליטר), קניידלך (2 שקלים ליחידה), חזרת אדומה, חזרת לבנה, סלט סלק ועוד בראשונות.

     

    לעיקריות: רוסטביף, גולאש, כתף טלה ללא עצם מתובלת במרינדה של לימון כבוש וזרעי כוסברה, אוכף טלה ללא עצם במרינדה לימונית, תבשיל מוח מרוקאי בכורכום, לשון עגל ביין לבן ופטריות פורצ'יני, כתף עגל ממולאת בערמונים ובשר טחון, עוף ממולא באורז ירוק, חריימה בורי ועוד.

    במקום יש גם מבחר יינות יוצא דופן מתוצרת מקומית ושל יקבי בוטיק, אותם גם ניתן ללגום במקום במחיר דמי חליצה בלבד.

     

    • חוות צוק - מעדנייה ואטליז. משה פרלוק 5, רמת אביב, תל אביב. 077-5155905; א'-ה' 07:45-23:00, ו' 07:30-15:00

     

     (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
    (צילום: shutterstock)

     

    סנדר | תל אביב

    לכבוד חג הפסח, מסעדת סנדר המכינה אוכל יהודי מזרח אירופאי כשר מאז קום המדינה, תציע לקהל הלקוחות שירותי משלוחים לארוחת חג עד הבית: החל ממרק קניידעלך מסורתי דרך קציצת גפילטע פיש, ועד לשון עגל עם פטריות.

     

    בתפריט המשלוחים:

    מרקים: מרק עוף צח- 25 שקלים, מרק קניידעלך- 30 שקלים

     

     (צילום: בועז לביא)
    (צילום: בועז לביא)

     

    מנות ראשונות (25 שקלים): גפילטע פיש, כבד קצוץ מסורתי אמיתי (לא טחון אלא קצוץ כמו של סבתא), רגל קרושה פיקנטית בליווי פלח לימון, סלט ביצים עם שמאלץ, פלפלים קלויים בתחמיץ, סלט חצילים, מטיאס, חציל בגריל ברוטב טחינה ולימון, סלט חצילים בטחינה, פלפל ממולא (30 שקלים), ראש של דג ממולא (33 שקלים),

     

    מנות עיקריות מסורתיות 45 שקלים (60 ש''ח כולל תוספות): לשון עגל עם פטריות, בשר כתף בקר ברוטב פטריות, קציצות בקר מטוגנות/ ברוטב, קציצות עוף מטוגנות/ ברוטב, קורקבנים ברוטב, עוף בתנור בעשבי תיבול, גולש, עוף בפירות יבשים, שניצל ממולא בכבד, השניצל המפורסם של סנדר בציפוי קמח מצה, פרגית בעשבי תיבול, צלי בקר בתנור, שוק אווז ברוטב תפוזים, חציל ממולא בפרגית.

     

    תוספות לבחירה 27 שקלים (ללא עיקרית): צימעס, כרוב מאודה, תפוחי אדמה בתנור בתערובת תבלינים, כוסמת (קאשע), אורז עם צימוקים, קישואים ברוטב עגבניות, שעועית ירוקה, אורז עם אפונה וגזר, גבץ', אפונת גינה.

     

    קינוחים: לפתן פירות ב- 20 שקלים, רולדת זמרת הארץ- רולדת תמרים, אגוזי מלך, פיסטוקים, דבש וקוקוס- 90 שקלים

    דמי משלוח בתוך תל אביב: 30 שקלים. משלוח ר"ג-גבעתיים: 50 שקלים. טלפון להזמנות: 03-5371872. רצוי להזמין שבוע מראש.

     

    "סנדר"- לוינסקי 54, תל אביב. 03-5371872. א'-ו' 12:00-17:00

     

    מסעדת השקד | תל אביב

    לרגל חג הפסח, מסעדת השקד הוותיקה תציע הזמנת מנות חג מסורתיות. בתפריט: מסלטים מסורתיים במשקל ועד מנות דגים. להזמין ולקחת.

     

    בתפריט: מרק עוף, גפילטע פיש דג כבוש ודג מלוח שמכינים במקום, קציצה עם דג קרפיון,  סלט ביצים, כבד קצוץ, איקרה, קישואים ביוגורט ועוד.

     

    מסעדת "השקד"- חשמונאים 90, תל אביב. 03-5610546, שעות פעילות: א'-ו'- 10:30-00:00, שבת 12:00-18:00


    דליקטסן

    מעדניית הגורמה והמסעדה מבית קבוצת R2M (שכוללת גם את הקופי בר והבראסרי) מציעה לחג אוכל מוכן מסורתי כמו למשל גפילטע פיש וחזרת, שלל בשרים וסלטים ולקינוח את עוגת הגבינה המעולה והאפויה מבית קופי בר (82 שקלים). ניתן למצוא כאן שלל מנות נטולות גלוטן.

     

     

    • דליקסטן. יהודה הלוי 79/81 תל אביב

     

     (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)

     

    אתר הומיפוד

    הומיפוד הוא סטארט-אפ שמאפשר לרכוש אוכל מוכן ביתי ואותנטי מבשלנים ושפים ביתיים. באתר המיזם מאות בשלנים שמציעים אלפי מנות מכל רחבי הארץ. הנה כמה מהמנות והבשלנים באתר:

     

    הבשלנית רינה מציעה ארטישוק ממולא, בשר צלי ברוטב פטריות ולשון בקר עם ירקות שורש; אמנון יפרח מגיש נקניקיות מרגז מרוקאיות תוצרת בית, כבש בבצלי שאלוט, ארטישוק טרי ממולא ועוד שלל מנות מהמטבח המרוקאי ; שרה בר מגישה לביבות ורולדות בשר עטופות במצות ואורז ; איריס רוימי מציעה בשר ראש, קדירת כבש עם בצל וערמונים, ראשי ארטישוק ממולאים בבשר ואילו הבשלן יגאל מגיש גפילטע פיש ומנות מסורתיות לחג

     

    את כל הפרטים ודפי הבשלנים – ניתן למצוא באתר:  http://www.hommyfood.co.il/

     

    דוד ויוסף | תל אביב 

    "דוד ויוסף", של השפים דודו אלמקיאס ויוסי שיטרית, מציעה מנת חריימה ואוכל לטייק אווי בפסח. החריימה מורכב מדג לוקוס והוא למעשה קדירה חריפה של ירקות ודגים, לב ההצגה בכל ארוחת חג.

     

     (צילום: דודו אזולאי)
    (צילום: דודו אזולאי)

     

    מחיר: 220 שקלים ל-1 ק"ג דג לוקוס, מינימום הזמנה: 2 ק"ג.

    שעות פתיחה:  א'-ש 19:00-24:00, 03-6040036

     

    גרינברג ביסטרו וגרקו | תל אביב

    בפסח הקרוב יציעו גרינברג ביסטרו ומסעדת גרקו תפריט מגוון של מנות לערב פסח שאותם ניתן להזמין מראש ולהמתין לשליח שיביא הכל ארוז בהידור עד הבית בערב החג.

     

    לצד מנות אהובות ומוכרות של המסעדות, יצטרפו גם מנות מסורתיות ואישיות מהמטבח הפרטי של צוות השפים, מה שמעשיר את התפריט ומאפשר לבחור ארוחה בהתאם לסגנון הרצוי ולמגוון וכמות האורחים המוזמנים.

     

    בין המנות הראשונות והמרקים:

    גפילטע פיש פולני אמיתי 5 יחידות 65 שקלים

    כבד קצוץ עם ביצים קשות ובצל 500 גרם 44 שקלים

    חציל בחומץ שום ושמיר 500 גרם 44 שקלים

    פלפלים קלויים בשמן זית וחומץ 500 גרם 44 שקלים

    קציצות פרסה 8 יחידות 45 שקלים

    בצל ממולא באורז 4 יחידות 54 שקלים

    מרק עוף צח 6 מנות 60 שקלים

    מרק קניידלך 12 יחידות 44 שקלים

     

    ירקות וסלטים לדוגמא:

    סלט קיסר, קריספי צלפים, רוטב קיסר, פטרוזיליה ופרמזן 500 גרם 54 שקלים

    סלט שעועית לבנה, בצל, שמיר וזיתים 500 גרם 45 שקלים

    סלט תפוחי אדמה יווני 500 גרם 45 שקלים

    סלט סלק ועדשים שחורות 500 גרם 45 שקלים

    אספרגוס עם שמן זית לימון וחזרת 500 גרם 88 שקלים

     

    מנות עיקריות לדוגמא:

    כתף טלה בתנור- מתאים ל-8 אנשים 4 קילו 540 שקלים

    כרוב ממולא באורז ובשר 4 יחידות 65 שקלים

    אוסובוקו טלה בזיגוג דבש 4 יחידות 280 שקלים

    קורנביף (חזה שלם) בתיבול של פלפל שחור ואגוז מוסקט 500 גרם 75 שקלים

    פלפל טריפולטאי ממולא בשר ואורז 5 יחידות 68 שקלים

    עוף שלם ממולא באורז ועשבי תיבול 1 יחידה 190 שקלים

    מוסקה חצילים ובשר בסיגנון ספרדי כשר לפסח 4מנות 140 שקלים

    מפרום עם בשר כבש ברוטב טריפולטאי 4 יחידות 58 שקלים

    קציצות פרגית עם עגבניות ואפונה 4 יחידות 54 שקלים

    מח מרוקאי חריף 4 מנות 220

     

    מנות דגים:

    קציצות דגים ברוטב עגבניות ויוגורט 8 יחידות 86 שקלים

    דג בורי בתנור עם תרד תורקי ועגבניות שרי (מתאים ל-2 מנות) יחידה 140 שקלים

    פילה סלמון בתנור עטוף בתפוחי אדמה ורוזמרין 4 מנות 220 שקלים

    חריימה מרוקאי אמיתי 4 מנות 180 שקלים

     

    תוספות:

    ספאנקוריזו - תבשיל אורז ולימון 500 גרם 48 שקלים

    פירה תפוחי אדמה 500 גרם 30 שקלים

    תפוח אדמה בתנור עם שום ופטרוזיליה 500 גרם 30 שקלים

    אורז לבן עם שקדים ושמיר 500 גרם 30 שקלים

    שעועית ירוקה ברוטב עגבניות 500 גרם 40 שקלים

       

    • לפרטים ולהזמנות: גרינברג 03-6136132, גרקו - 03-7411022

     

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
     

     

    המטבח של נלי | יפו 

    "המטבח של נלי" הינה מסעדה-מעדנייה אשר מתמחה באוכל בריא וממוקמת בפאתי שוק הפשפשים ביפו. במטבח של נלי כל המנות מוכנות מרכיבים טבעיים בלבד, עם עדיפות למוצרים אורגניים, ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל ומזון מעובד וללא טיגון.

     

    לכבוד פסח בנתה נלי תפריט עשיר ומגוון של מנות חגיגיות אותן ניתן לקחת הביתה ולהגיש על שולחן החג. המנות בריאותיות ועשויות מחומרי גלם טריים ומובחרים. בקשות למנות מיוחדות מתקבלות בברכה אצל נלי ויכולות להתאים לאנשים עם צריכים בריאותיים מיוחדים (נטול גלוטן / דל שומן / ללא נתרן וכד'). את המנות ניתן לאסוף ישירות מהמסעדה או להזמין כמשלוח. יש להזמין את המאכלים מראש.

     

    התפריט:

    דג ים אפוי עם ירקות העונה- 40 ש"ח למנה

    חריימה ירוק מוסר ים - 38 ש"ח למנה

    קבב דג ים עם טחינה ולימונים כבושים- 38 ש"ח למנה

    מרק עוף צח / מרק ירקות - 26 ש"ח לחצי ליטר ו 50 ש"ח לליטר

    כבד קצוץ (מטבעוף) - 11 ש"ח ל-100 גרם

    תבשיל שוק טלה ביין אדום ורוזמרין - 50 ש"ח למנה

    עופיונים ממולאים בקינואה, ערמונים ותפוז (חצי עופיון במנה)- 39 ש"ח למנה

    כדורי עוף בקונפי מנגו - 28 ש"ח למנה (3 כדורים במנה)

    אורז בסמטי - 8 ש"ח ל100 גרם

    קינואה עם פטריות וערמונים - 8 ש"ח ל-100 גרם

    בצלים ממולאים באורז ועשבי תיבול- 24 ש"ח למנה (3 בצלים במנה)

    מבחר אנטיפסטי ירקות- 8 ש"ח ל-100 גרם

    מבחר סלטים טריים (שומר, כרישה ועוד) 8 ש"ח ל-100 גרם

     

    *המשלוח חינם למזמינים מעל 500 ש"ח באזור מרכז ודרום תל אביב ויפו.

     

    המטבח של נלי, מרגוזה 28 תל אביב, 03-6833759.

    ראשון-חמישי 8:00-20:00, שישי 8:00-16:00

     

     

     אלבאבור

    מסעדת אלבאבור מביאה אליכם עד הבית ארוחת ליל סדר בניחוח גלילי. השפים חוסאם ונשאת עבאס עמלו על תפריט עשיר של אוכל מוכן לערב החג, המושתת על מיטב המנות של המסעדה, מסלטים טריים ומבושלים על טהרת עשבי בר אביביים, המצויים עתה בשיא עונתם ועד מנות בשר מיוחדות.

     

    בתפריט:

    סלטי אלבאבור- חציל טבעי; סלט תפוחי אדמה עם בצל ירוק ונענע; כרובית בטחינה; חומוס; עגבניות בטחינה (15 ₪ ל-250 גרם)

     

    סלטים על טהרת עשבי בר- עלי גפן/ לשון הפרה במילוי אורז; עכוב בשמן זית, לימון ובצל; סלט חוביזה; עולש בשמן זית, לימון ובצל (20 ₪ ל-250 גרם).

     

    עיקריות מיוחדות-

    צוואר ממולא באורז (200 ₪ לארבע מנות)

    שוקי עוף במילוי אורז וצנוברים (360 ₪ לשש מנות)

    אוסובוקו כבש מבושל בעכוב (100 ₪ לשתי מנות)

    דגים בעשבי תיבול (80 ₪ למנה)

    קבב אלבאבור (75 ₪ למנה)

     

    קינוח-

    קרם מלבי (25 ₪ למנה)

     

    • אל באבור. משלוחים באזור המרכז וצפון הארץ. משלוח חינם בהזמנה מעל 500 שקלים. מומלץ להזמין 72 שעות מראש. 04-9891619

     

     (צילום: בועז לביא) (צילום: בועז לביא)
    (צילום: בועז לביא)

     

    קייטרינג יוחנן  | תל אביב

    כבכל שנה, בשבועות שלפני חג הפסח נכנס המטבח של יוחנן להילוך גבוה, ויוחנן שוקד על מנות חגיגיות וטעימות לקראת החג. השנה נוספו מספר מנות מרהיבות כגון מגש סיניה בקר וטחינה עם עגבניות, עוף במילוי אורז ואווז מעושן, לשון בקר בקרמל ג'ינגר ועוד.


    לצפייה בתפריט הפסח המלא של יוחנן היכנסו ל yochanan.co.il. איתי וצוות החנות ישמחו לשוחח איתכם (03-6054466) ולעזור לכם להרכיב את תפריט החג. את האוכל לחג ניתן לאסוף בערב החג מהחנות או שצוות יוחנן ישלח אותו אליכם הביתה.

  •  (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

     

    קזבלנקה | שירות אונליין 

    מטעמי הבישול מרוקאים בהגשה הדורה. כל חומרי הגלם כשרים והמטבח הינו בשרי.

     

    בתפריט: סלט גזר מרוקאי בטעם של פעם, מטבוחה, סלט סלק אדום ברוטב ויניגרט מרוקאי וכמון, סלט מנגולד – עלי סלק בלימון וכמון, סלט ארטישוק – קוביות ארטישוק נימוחות במיץ לימון, פלפלים קלויים בשום ושמן זית, חציל בלימון כבוש.

    מנות ראשונות: תחתיות כרובית/ תפוח אדמה/ חציל – ממולאים בעוף ובשר בקר ברוטב עגבניות, מינינה- פשטידת עוף עם ביצים, מרקים:, מרק תפוח אדמה וכרישה, מרק פול טרי וכוסברה בשר ועוף: קדירת עוף עם זיתים ירוקים מרים, לימון כבוש ורוטב כורכום. צלי כתף בקר, בשר טלה עם צימוקים ושקדים, כתף טלה בשום ושמן זית, קציצות בקר ואפונה (בולט), מוח בפלפלים אדומים.

     

     (צילום: לאה גולדה הולטרמן) (צילום: לאה גולדה הולטרמן)
    (צילום: לאה גולדה הולטרמן)
    דגים: דג מרוקאי – דניס מבושל עם ירקות ברוטב מרוקאי צהוב, כוסברה וכורכום, חריימה – דניס ברוטב אדום פיקנטי, קציצות דגים ברוטב מרוקאי צהוב עם פלפלים אדומים כוסרה וכורכום.

    תוספות: אורז בסמטי לבן, אורז בסמטי צהוב עם צימוקים, אפונה גזר וארטישוק, שעועית ירוקה ברוטב עגבניות ושום, אורז אביבי פיקנטי - עם שלל ירקות העונה ועשבי תיבול, תפו"א ננסי ובטטה בתנור- עם פפריקה, שמן זית ושום

    כמו כן, מציעה קזבלנקה את המגדנייה של טוני, מגשי קינוחים בגדלים שונים ובהם: מרציפנים תוצרת בית עשויים 100% שקדים: תמר ממולא מרציפן, מרציפן עטוף בפיסטוק, מרציפן עטוף בצנוברים, מרציפן עם אגוז מלך, דובדבני מרציפן, גזדה- עוגיות על בסיס שקדים, מרנג ועוגיות קוקוס.
     
    קזבלנקה מאפשרת שלושה סוגי תמחור, פר סועד: ארוחה בעלות 80 שקלים לסועד: כוללת בחירה בין 4 סלטים, 2 תוספות, מנה ראשונה וכן מנה עיקרית לכל סועד ; ארוחה בעלות 120 שקלים לסועד: כולל בחירה של 5 סלטים, 2 תוספות, מנה ראשונה וכן מנה עיקרית לכל סועד וארוחה בעלות 200 שקלים לסועד: כולל בחירה של 7 סלטים, 2 תוספות, 2 מנות ראשונות וכן מנה עיקרית לכל סועד + מגש קינוחים.

    לפרטים נוספים, הזמנות ולתפריט המלא: http://www.casablanca.co.il/ . טלפון להזמנות: 03-5333727


  •  

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים