שתף קטע נבחר

ירון שלו: "אני המנהל המקצועי ב-'טוטו'"

השף ירון שלו בהתייחסות ראשונה לשמועות על הפרידה ממסעדת "טוטו": "אני המנהל והסמכות הקולינרית העליונה. כל השאר - רכילות"

בסוף השבוע האחרון פורסם כי השף המוערך ירון שלו (31) עזב אחרי 6 שנים את "טוטו", מהאהובות והמצליחות במסעדות העלית של ישראל.

 

עוד מתכונים בערוץ האוכל:

רביבה מגישה: מדריך עוגות הגבינה לשבועות

מוכנה ב-2 דקות: עוגת גבינה שאופים במיקרו 

עונג שאין שני לו: טורטליני בחמאת מרווה

 

כעת מזים שלו את השמועות בהתייחסות ראשונה לסיטואציה. ״אני מוצף בטלפונים ובאהבה״, כתב בפתק שהעלה בחשבון האינסטגרם שלו והוסיף: ״אני רוצה שיהיה ברור כי כרגע יש הסכם עם טוטו שלפיו אני המנהל והסמכות הקולינרית העליונה, כל השאר - שמועות ורכילויות״.

 

מגורמים שמקורבים לשלו, שמחזיק בחלק מהבעלות על המסעדה, נמסר כי כרגע מתנהל משא ומתן בינו לבין שותפיו על המשך הדרך והישארותו של השף.

 

מסעדת טוטו נפתחה לפני כ-8 שנים במגדל המוזיאון ובסמוך לקריית בית המשפט בתל אביב. שלו, שנחשב כבר מתחילת דרכו המקצועית לילד הפלא של סצנת האוכל בישראל, הצטרף למסעדה כשף הראשי לאחר כשנה של פעילות והפך אותה לאחת המסעדות המדוברות בישראל, עם קהל לקוחות נוצץ ואקסקלוסיבי.

 

עם השנים הפכה המסעדה מאיטלקית למסעדת שף בסגנון ים תיכוני. בין המנות המפורסמות שרקח שלו: ניוקי ערמונים, פיצה ביאנקה עם פטריות כמהין ועוד. 

 

שלו: "כל השאר שמועות" (צילום: מתוך חשבון האינסטגרם של ירון שלו)
שלו: "כל השאר שמועות" (צילום: מתוך חשבון האינסטגרם של ירון שלו)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים