שתף קטע נבחר

מבצע בגלל יוקר המחיה: כרטיס קולנוע ב-9 ש'

חברת כרטיסי האשראי כאל תמכור עד 5 ביולי כרטיס קולנוע ב-9 שקלים, בהגבלה ל-4 כרטיסים ובלי לשלם עמלת אינטרנט. "זו בקשה של הלקוחות שלנו וברור למה - בילוי בקולנוע כולל פופקורן עולה היום 100 שקל לאדם". בגלל יוקר הבילוי, תמיד עדיף שלא לשלם מחיר מלא: אפשר לקנות כרטיסים ב-1+1 במבצעים קבועים של המתחרות, או להביא פופקורן מהבית

יקר? לא משלמים מחיר מלא בקולנוע: חברת כרטיסי האשראי כאל (Cal) יצאה היום במבצע מיוחד שנולד מיוקר המחיה: כרטיס קולנוע ב-9 שקלים. המבצע האחרון הדומה לזה היה באוקטובר 2013, אז רשתות הקולנוע מכרו כרטיס לקולנוע בהחל מ-10 שקלים, ליום אחד

 

 

**הודעה בעקבות פניות של לקוחות: שימו לב שהמבצע מתחיל היום (ב') בערב. החברה פרסמה בתחילה כי המבצע מתחיל ב-22 ביוני, אך מדובר בטעות. כמו כן בשירות הלקוחות לא תמיד יודעים על המבצע, לכן ההמלצה שלנו היא לחכות לערב, או ליום שלישי כדי לרכוש כרטיסים במסגרת המבצע.

 

החברה תאפשר למחזיקי כרטיס האשראי שלה, לקנות כרטיס לסרט קולנוע ברשתות סינמה סיטי וגלובוס מקס, כולל בסופי שבוע, ב-9 שקלים לכרטיס - כולל עמלת הזמנה באינטרנט, כלומר המזמין פטור מהעמלה המרגיזה, שעדיין לא בוטלה.

 

האותיות הקטנות

שימו לב לאותיות הקטנות: כל זאת בתנאי שקונים ביותר מ-1,500 שקל בחודש בכרטיס האשראי. מחיר כרטיס קולנוע רגיל עומד כיום על 38 שקל ומחירו עולה ל-43-42 שקל אם מזמינים אותו דרך האינטרנט.

 

ויש עוד אותיות קטנות: המבצע מוגבל ל-4 כרטיסי קולנוע לכרטיס אשראי אחד, כך שהוא יכול לדוגמא, לשמש משפחה שתקנה 4 כרטיסים ב-36 שקלים, או את אותו אדם 4 פעמים. מחיר רגיל של כרטיס קולנוע עומד על 38 שקל לאדם.

 

עוד כדאי לקחת בחשבון שההטבה כוללת סרטי תלת ממד, אך ישנה נקודת תורפה: הלקוח צריך להשלים בכסף את ההפרש בין מחיר כרטיס לסרט "רגיל", לבין מחיר כרטיס לסרט תלת ממד (עד כ-10 שקלים הפרש). ההטבה לא כוללת סרטים באולמות dX4 ואיימקס. מחיר כרטיס לאולמות אלה מאמיר ל-66 שקל בקופה ולעד 70 שקל באינטרנט.

 

ניתן להזמין את כרטיסי הקולנוע במחיר הזה, בקופות הקולנוע ובאתר האינטרנט של החברה, החל מ-23 ביוני ועד 5 ביולי (החברה פרסמה שהמבצע מתחיל ב-22 ביוני ותיקנה את התאריך) ולממש את הקנייה בכל סרט קולנוע בגלובוס מקס וסינמה סיטי עד סוף חופשת הקיץ - 31 באוגסט 2014.

 

"הצרכנים ביקשו, קולנוע זה בילוי יקר"

"מדובר בבקשה שהגיעה מקהל הצרכנים שלנו", אמרה ל-ynet סמנכ"ל השיווק של כאל ענת נטיב. "עם תחילת חופשת הקיץ, ההוצאות על בילויים עם הילדים והחברים עולות בצורה חדה. זה המחיר הנמוך ביותר שהוצע על כרטיס קולנוע בשנים האחרונות.

 

"הרעיון עלה במסגרת תוכנית ההטבות שלנו. אנחנו מציעים הצגות ילדים ב-1+1, אטרקציות, כרטיסים להבימה ב-49 שקלים ומדי חודש, אנחנו מציעים הטבה נוספת עמוקה במיוחד. למשל, הצענו לאחרונה ספא ב-79 שקלים והיו עשרות אלפי מזמינים. בדקנו בקבוצות מיקוד איזו הטבה הצרכנים רוצים וזה מה שהם אמרו: כרטיס לקולנוע ב-9 שקלים".

 

זה רק מחיר מבצע, זה לא מחיר קבוע, לכן זה לא פותר את בעיית הבילוי היקר בקולנוע ללקוחות שלכם.

 

"אני לא במלחמת מחירים. כרטיס קולנוע עולה 38 שקלים. תוסיפי לזה שתייה ופופקורן שעולה הון תועפות. ביחד מגיעים ל-100 שקל לאדם. למשפחה עם ילדים קשה לעמוד בזה, זו הוצאה, לכן ברור למה הלקוחות ביקשו מאיתנו את זה - זו הטבה חזקה. על פופקורן אגב, אף אחד לא מוכן לתת הנחות".

 

זו תחרות מול חברות האשראי המתחרות? ישראכרט ולאומי קארד מציעים זו תקופה ארוכה מבצעי 1+1 על כרטיסי קולנוע.

 

"הכרטיס שהן מציעות עולה 19 שקל לאדם + 4 שקלים עלות הזמנה באינטרנט, מה שאומר תשלום של 23 שקל. אנחנו מציעים כרטיס ב-9 שקלים".

 

מה הציפיות שלכם?

 

"הקצבנו מינימום 5,000 כרטיסים".

 

אל תעברו חברה בשביל מבצע אחד

האם כדאי לעבור לכאל בעקבות המבצע? לא בהכרח, זה מבצע שבא לחזק נאמנות לקוחות קיימים, מדגישים בחברה. הצטרפות יכולה לעלות לכם עמלה חודשית (או שלא, בהתאם למחזור) ובכלל לא כדאי להחזיק ביותר מדי כרטיסי אשראי בכיס, בטח שלא עבור מבצע זמני זה או אחר.

 

לקוחות חברות האשראי האחרות יכולים גם הם לקנות כרטיסים לקולנוע בזול במבצעי 1+1 (שימו לב להגבלות כמובן, בלאומי קארד למשל - בקנייה של 1,500 שקל בחודש בכרטיס האשראי ועד 4 מימושים בחודש, המחיר לא כולל עמלת הזמנה באינטרנט).

 

אפשר גם להפוך לחבר מועדון ברשתות קולנוע מסוימות - דבר המקנה הנחה מסוימת על הכרטיס. אפשר גם להביא לאולם פופקורן מהבית (ברוב הרשתות ירשו לכם), או פשוט לא ללכת לקולנוע - עד שהמחירים ירדו.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המקצוענים
מומלצים