שתף קטע נבחר

הפועל ב"ש גברה 1:2 על מ.ס. אשדוד. צפו

בתום מחצית ראשונה נוראית, האדומים של אלישע לוי התעוררו והשיגו שלוש נקודות קריטיות למאבקי הצמרת. מאור בוזגלו הצטיין כשבישל לארבייטמן (65) וכבש בעצמו (70), ניב זריהן צימק בתוך תוספת הזמן. החבורה של קלינגר ספגה הפסד רביעי ברציפות

סוף טוב - הכל טוב. למרות יכולת חלשה במחצית הראשונה, הפועל באר שבע השיגה הערב (שבת) שלוש נקודות חשובות מאוד בליגת העל, כשגברה 1:2 על מ.ס. אשדוד במסגרת המחזור השמיני.

 

 

את 45 הדקות הראשונות אלישע לוי יקווה לשכוח, שחקניו ירדו לחדר ההלבשה לקול שריקות הבוז של הקהל בווסרמיל. זה ככל הנראה הדרייב לו שחקני באר שבע היו זקוקים: בדקה ה-65 שילוב בין מאור בוזגלו לשלומי ארבייטמן הסתיים בשער של החלוץ המתקמבק.

 

צפו בתקציר (סטילס: אבי רוקח, וידאו: ONE)
צילום: אבי רוקח
הפקק משתחרר, באר שבע חוגגת עם הקהל (צילום: אבי רוקח)

 

חמש דקות לאחר מכן עבר בוזגלו מתפקיד המבשל לתפקיד הכובש, עם סיומת נהדרת לכדור של מאור מליקסון. ניב זריהן צימק שתי דקות בתוך תוספת הזמן, אבל לא הצליח למנוע הפסד רביעי ברציפות של אשדוד. מנגד, גם במשחק בינוני למדי - הפועל באר שבע מצליחה להשיג ניצחון קריטי למאבקי הצמרת.

 

צילום: אבי רוקח
אופיר מרציאנו. לא הצליח למנוע הפסד לבאר שבע (צילום: אבי רוקח)

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פאיוביץ' וביטון מול אשדוד
פאיוביץ' וביטון מול אשדוד
צילום: אבי רוקח
מומלצים