שתף קטע נבחר

בעקבות אירועי הדרבי: הפועל פ"ת נקנסה

המלאבסים התחמקו מעונש רדיוס אחרי ההתפרעויות בדרבי הפתח-תקוואי מול מכבי. על יורם עינב, מנכ"ל המועדון, נאסר להגיע למשחק הקרוב מול מכבי תל-אביב כעונש על התנהגות בלתי הולמת

הפועל פתח-תקווה יצאה בזול מאירועי הדרבי. בדיון שנערך היום בבית הדין המשמעתי, נקנסה הקבוצה של מנחם קורצקי ב-20 אלף שקלים בגין התפרעות אוהדים ואי-קיום חובת הקבוצה הביתית.

 

 

    בנוסף הוטל על הקבוצה עונש רדיוס של שני משחקים על-תנאי עם קהל, בגין כל הרשעה נוספת בעוון התפרעות אוהדים לשנה הקרובה. בכך ניצלו הכחולים מעונש רדיוס בפועל, אחרי שהשופט לירן ליאני טען כי נזרקו חפצים לעבר כר הדשא.

     

    צילום: ראובן שוורץ
    יורם עינב, מנכ"ל הפועל פתח תקווה (צילום: ראובן שוורץ)

     

    מלבד זאת מנכ"ל המועדון, יורם עינב, נקנס ב- 2,000 שקלים וכמו כן נאסר עליו להגיע למגרש למשחק אחד (שייערך ביום שני נגד מכבי ת"א בבלומפילד) - זאת כעונש על התנהגות בלתי הולמת. עינב נוהג לשבת על ספסל הקבוצה על תקן של מנהל, ובמשחק זה הקבוצה תצטרך למצוא לצורך כך נציג אחר.

     

      תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    אוהדי הפועל פתח תקווה
    אוהדי הפועל פתח תקווה
    צילום: זוהר שחר
    מומלצים