שתף קטע נבחר

קופה אמריקה: 0:1 לארגנטינה על אורוגוואי

מסי הציג משחק פושר, טאטה מרטינו הורחק, אבל אגוארו (56) סידר לאלביסלסטה ניצחון חשוב שסידר לה כמעט בוודאות מקום בשלב הבא. פראגוואי גברה על ג'מייקה 0:1

היא שוב לא הרשימה, אבל נבחרת ארגנטינה בדרך הבטוחה להבטיח את הכרטיס לרבע גמר הקופה אמריקה אחרי שגברה הלילה (בין שלישי לרביעי) 0:1 על אורוגוואי בקרב בין שתי יריבות שלא ממש מחבבות אחת את השנייה.

 

זה היה משחק חם, כמו כל אחד מהמפגשים בין שתי הנבחרות, אפילו טאטה מרטינו, מאמן האלביסלסטה, הורחק לפני ההפסקה לאחר דין ודברים עם השופט. דייגו גודין ודייגו רולאן כמעט כבשו לאורוגוואי במחצית הראשונה, אבל מי שעשה בסוף את ההבדל היה סרחיו אגוארו מהעבר השני. פבלו סבאלה הגביה לרחבה וחברו למנצ'סטר סיטי נגח פנימה בדקה ה-56.

 

צפו בתקצירף ארגנטינה - אורוגוואי
צילום: EPA
אגוארו נוגח את השער היקר (צילום: EPA)
צילום: AFP
מסי מתעופף (צילום: AFP)

 

מסי שוב הציג משחק פושר ואורוגוואי הייתה ראויה לשוויון עד לסיום. רולאן היה צריך גם לעשות זאת בדקה ה-75, אבל בעט מול שער חשוף לשמיים. שתי דקות לסיום הייתה לו הזדמנות נוספת לכבוש, אך הנגיחה שלו נבלמה ממש מקו השער ומיד לאחר מכן סרחיו רומרו מנע שער שוויון דרמטי מרגלי אבל הרננדס. כעת מחזיקת הקופה אמריקה נמצאת עמוק בבוץ ותהיה חייבת לנצח במחזור האחרון את פראגוואי.

 

ואכן, פראגוואי ניצבת יחד עם ארגנטינה בראש הבית, לאחר 0:1 לא משכנע על ג'מייקה ותודות לטעות קשה של שוער היריבה, דוויין קר. בדקה ה-35 העביר ויקטור קאסרס מסירה סתמית על חצי מגרש, קר יצא ונגח היישר לרגליו של אדגר בניטס, שאמר תודה וראה את הכדור מתגלגל לרשת.

 

צילום: AFP
בניטס והחברים חוגגים את שער הניצחון (צילום: AFP)

 

היה זה גם נצחונו הראשון של רמון דיאס על הקווים של פראגוואי מאז מונה ובעיקר זה ששבר את הנאחס של נבחרתו, שלא עשתה זאת ב-10 המשחקים האחרונים שלה בקופה.

 

טבלת הבית

ארגנטינה 4 נק'

פראגוואי 4 נק'

אורוגוואי 3 נק'

ג'מייקה 0 נק'

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
סרחיו אגוארו
סרחיו אגוארו
צילום: EPA
מומלצים