שתף קטע נבחר

ק"ש: חוזהו של אחמד עאבד הוארך בשנתיים

אחרי שהתאכזב מההצעה הקודמת שהוגשה לו, החלוץ שודרג וסיכם עם הבעלים איזי שרצקי על המשך דרכו במועדון: "אני שמח ומקווה שנגיע יחד להישגים נוספים"

החלוץ אחמד עאבד הגיע היום (ב') להבנות עם איזי שרצקי על הארכת חוזהו בעירוני קריית שמונה בשנתיים נוספות - ושם סוף לספקולציות לגבי עתידו.

 

 

עאבד, שהיה אמור לעזוב את הקבוצה בסיום העונה, התאכזב מאוד מההצעה שקיבל משרצקי לפני כחודש ונפגע מההתנהלות בעניינו. במהלך מחנה האימונים של המועדון בקיסריה נפגשו השניים לשיחה ברוח טובה, והגיעו להבנות שאיפשרו את המשך דרכו בצפון.

 

צילום: עוז מועלם
נשאר בצפון. אחמד עאבד (צילום: עוז מועלם)

 

שרצקי, יש לציין, שידרג את שכרו של השחקן בכ-25 אחוזים. עאבד היה מאושר לאחר הסיכום ואמר: "אני שמח להאריך את החוזה ולהמשיך במקום שנתן לי כל כך הרבה. מקווה שנגיע יחד להישגים נוספים". בתוך כך מעידים שחקנים בקריית-שמונה כי האווירה במהלך מחנה האימונים מצויינת, והמאמן סלאח חסארמה נכנס היטב לעניינים.

פורסם לראשונה 29.06.15, 18:27

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אחמד עאבד
אחמד עאבד
צילום: אורן אהרוני
מומלצים