יוקאנוביץ': "זה לא נראה יפה, חייבים להשתפר"
למרות שעלה עם הרכב משני, מאמן מכבי ת"א לא אהב את ה-3:0 הביתי למכבי פ"ת בגביע הטוטו: "אם אתה בא לא מוכן, אתה נענש". טיבי: "הפסדנו בצדק". בן שמעון: "הראש שלהם היה במרפסת של הרצל"
חמישה ימים אחרי ההעפלה הדרמטית לפלייאוף הצ'מפיונס, מכבי ת"א הובכה הערב (ב') כשנוצחה בביתה 3:0 בידי מכבי פ"ת. סלבישה יוקאנוביץ' עלה בהרכב משני וזה התנקם בו בתבוסה ביתית לא צפויה בגביע הטוטו.
"לא היינו מפוקסים", הודה יוקאנוביץ' בסיום. "זה כמו שקרה מול היברניאנס. אם אתה בא לא מוכן, אתה נענש. אני מאוכזב מהקבוצה שלי. לא שיחקנו ברמה הראויה, נפלנו בדברים הקטנים וככה קשה".
"זה לא נראה יפה מבחינתנו, אבל גם זה חלק ממכבי. אנחנו במועדון הכי טוב בישראל ואנחנו חייבים לשפר את עצמנו", המשיך המאמן. "מה שקרה בעונה שעברה זה היסטוריה ועכשיו יש לנו אתגר חדש וצריכים להיות מוכנים לקראתו. גם בצ'לסי, ברצלונה וריאל מדריד המאמנים דורשים שחקנים חדשים".
איתן טיבי הוסיף: "הראש שלנו לא היה פה, הפסדנו בצדק. קבוצה שמורידה את המחויבות והריכוז שלה, יכולה לספוג תמיד. זה היה יכול להיגמר אפלו יותר גרוע. מקווה שנלמד מזה להמשך הדרך".
ומה היה לרן בן שמעון להגיד אחרי ה-0:3 המרשים. "שיחקנו יותר טוב מהמשחק הקודם, אבל המשחק הזה היסטוריה", סיפר מאמן מכבי פ"ת. "מכבי ת"א מתכוננת למעמדים אחרים, הם
לא היו פה. הראש שלהם אפילו לא היה בבאזל, אלא במרפסת של הרצל".
"זה גביע הטוטו, משחק הכנה", המשיך בן שמעון. "נחמד לנצח פה בבלומפילד, אבל ממשיכים הלאה. המבחנים האמיתיים שלנו יהיו בליגה". על החמצת הפנדל הרשלנית של ג'ו מוננגה, אמר בן שמעון: "זה משדר משהו לא טוב, את זה לא אהבתי. גם לו יש ביקורת עצמית והוא מבין את זה. אני מאמין בו טוטאלית".


