שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    כך תכינו בקלות סיר של תבשיל טלה לשבת
    שבת גשומה? קטן עליכם: הכנסו למטבח עם המתכון של רפי כהן לסיר של טלה עם תפוחי אדמה ושעועית, הזמינו אנשים שאתם אוהבים, וסידרתם לכם שבת מושלמת וחמה

     

    צילום: רפי כהן

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

    טלה עם שעועית לבנה ותפוחי אדמה

    המצרכים (ל-8-10 סועדים):

    6 פרוסות של שוק טלה, פרוסות עם העצם בעובי 2 ס"מ

    4-6 נתחים של ברוסט טלה, פרוס עם העצם בעובי 2 ס"מ

    1/2 כוס שמן זית

    5 תפוחי אדמה גדולים, קלופים ופרוסים לפרוסות עבות בעובי 4 ס"מ

    3 כוסות שעועית לבנה, שרוייה במים ל-24 שעות

    10 שיני שום, חצויות לשניים

     (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

    1 כף עלי טימין

    1 כף פלפל לבן גרוס

    1 כף מלח

    4-5 צ׳ילי אדום וירוק, חצויים לשנים

    2 ליטר מרק עוף צח או מים

    4 עגבניות בשלות, קלופות ופרוסות ל-4


    הוראות הכנה:

    1. מחממים שמן זית בסיר רחב ועמוק.
    2. מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל וצולים למשך דקה מכל צד.
       (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)
       (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)
    3. מוסיפים את שאר המצרכים ומביאים לרתיחה עדינה ומכסים.

       (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)

       (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)
    4. מבשלים כשעתיים וחצי עד שהבשר רך מאוד.
       (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "כך תכינו בקלות סיר של תבשיל טלה לשבת"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: ירון ברנר
    חגיגה של שבת: מתכון של רפי כהן לסיר של טלה ושעועית
    צילום: ירון ברנר
    מוגש מטעם: מוצר השנה
    מומלצים