שתף קטע נבחר

צפו בחגיגות: מכבי שעריים בליגה הלאומית

לאחר למעלה מ-20 שנה של היעדרות, הקבוצה הקטנה מרחובות הבטיחה את מקומה בליגה השנייה בישראל, לאחר ניצחון 0:2 על מכבי עמישב פ"ת. גיל יצחק (44) וגל אלקנטי (80) כבשו

זה סופי. מכבי שעריים העפילה הערב (ד') לליגה הלאומית, לאחר שניצחה את מכבי עמישב פ"ת 0:2  והבטיחה את המקום הראשון בליגה א' דרום.

 

הקבוצה בבעלותו של איש העסקים אלדד פרי, שהשקיע כספים עצומים במועדון בתחילת העונה (ודאי ביחס לשאר הקבוצות בליגות הנמוכות), והביא שחקנים דוגמת סלים טועמה, שי רביבו ודדי בן דיין, כמו גם את המנג'ר המקצועי ניר קלינגר, השלימה את המשימה עם שערים של גיל יצחק (44) וגל אלקנטי (80).

 

החגיגות של שעריים (עוז מועלם) (סטילס ו-וידאו: עוז מועלם)
צילום: עוז מועלם
מכבי שעריים חוגגת את השער הראשון (צילום: עוז מועלם)

 

זו למעשה הפעם הראשונה מאז תחילת שנות ה-90 בה השכונה הקטנה מרחובות תהיה בליגה השנייה בכדורגל המקצועני בישראל. בהיסטוריה שלה רשומות גם 6 עונות בליגה הראשונה, כשהאחרונה שבהן הייתה בעונת 1986/87.

 

 

צילום: עוז מועלם
חוגגים עלייה היסטורית (צילום: עוז מועלם)

 

צילום: עוז מועלם
דדי בן דיין פתח שמפנייה (צילום: עוז מועלם)
צילום: עוז מועלם
גם קלינגר מרוצה (צילום: עוז מועלם)

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מכבי שעריים
מכבי שעריים
צילום: אורן אהרוני
מומלצים