שתף קטע נבחר

זהבי צפוי לחתום בבוקר על החוזה בגוואנגז'ו

החלוץ אמור לעבור את הבדיקות הרפואיות ולסגור את הפרטים האחרונים בחוזה, אבל לא יוכל ללבוש את החולצה מספר 7. בקבוצה מעוניינים שישחק כבר בשבת. וגם: נהג המונית הצמוד. דיווח מיוחד מסין

 

צפו בבית של ערן זהבי בסין

ערן זהבי יעבור לפנות בוקר (בין שלישי לרביעי) את הבדיקות הרפואיות האחרונות ולאחר מכן אמור לסגור את הסעיפים האחרונים שנותרו בחוזהו בגוואנגז'ו R&F שכבר סוכם. ההערכה בסביבתו היא כי הוא יחתום בסופו של דבר בקבוצה הסינית.

 

זהבי וסוכנו רונן קצב העבירו תיקונים אחרונים בטיוטות החוזה כששכרו בין היתר עו"ד ורואה חשבון, בעיקר לגבי הסעיף האחרון בנוגע למיסוי שלו בסין. "הכל מסוכם, מחר הדברים האחרונים, ערן רוצה לסגור פה", אמרו בסביבתו.

 

צפו בערן זהבי בסין (צילם: נדב צנציפר)

זהבי כבר בדק לגבי האפשרות שישחק עם החולצה מספר 7 במהלך העונה, אבל התברר כי על פי התקנון של ההתאחדות המקומית לא ניתן להחליף במהלך העונה לספרה 7. גם המספר 77 בלתי ניתן, מאחר שבסין המספר הגבוה ביותר הוא 40. בשל כך הוא יקבל את החולצה רק אם יחתום בעוד ארבעה חודשים. 

 

זהבי התעסק ביממה האחרונה בסידורי המעבר של משפחתו לסין. הוא בדק מגורים בקומפלקס יוקרתי שכולל ארוחות בוקר, מכון כושר ובריכת שחייה, אשר עלותו מגיעה לאלפי דולרים במהלך כל חודש. לזהבי יהיה נהג מונית צמוד הדובר אנגלית.

 

צפו באוהדי גוואנגז'ו מקבלים את פניו של ערן זהבי

הסינים מעוניינים להציג את זהבי כבר מחר בצהריים, לקראת משחק הגביע נגד שנגחאי. במועדון לא ביקשו ממנו לשחק במשחק הזה, אולם רוצים לראות אותו מתחיל להתאמן עוד

היום על מנת שיוכל לשחק בשבת הקרובה.

 

במכבי תל אביב עדיין לא ויתרו על שירותיו של זהבי. יחד עם זאת, במועדון מורגשת טלטלה אחרי חשיפת ynet ספורט לפיה ג'ורדי קרויף ביקש לעזוב את תפקידו מיידית והתבקש על ידי מיץ' גולדהאר להמתין בשל הזעזוע במעבר הצפוי של זהבי.

פורסם לראשונה 28.06.16, 23:18

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ערן זהבי בסין
ערן זהבי בסין
צילום: נדב צנציפר
מומלצים