שתף קטע נבחר

הפסקת עשר: ב"ש הפסידה 1:0 לרעננה

אחרי תשעה ניצחונות ליגה רצופים, הקבוצה של ברק בכר נעצרה באצטדיון בנתניה. מוחמד שכר כבש אחרי טעות של ג'ון אוגו (9). הפער ממכבי ת"א נותר על תשע נקודות

ירדו מהאולימפוס. הרצף המדהים של הפועל באר שבע, שכלל שיא ניצחונות בליגה (9), העפלה לשלב 32 הגדולות בליגה האירופית ואפילו עלייה לגמר גביע הטוטו, נעצר הערב (א') בהפסד 1:0 להפועל רעננה, במסגרת המחזור ה-14 בליגת העל.

  

לטבלת ליגת העל

 

הקבוצה של ברק בכר נקלעה לפיגור מוקדם, אחרי שג'ון אוגו איבד כדור ורנה מיחליץ' שלח את מוחמד שכר. החלוץ של הפועל רעננה עקף את דודו גורש וגלגל לרשת (9).

  

צילום: ראובן שוורץ
לוסיו. לא הצליח להושיע (צילום: ראובן שוורץ)
צילום: ראובן שוורץ
שכר עובר את גורש (צילום: ראובן שוורץ)

 

בניגוד לניצחון על בית"ר ירושלים במחזור הקודם, הפעם הפועל ב"ש התקשתה להתאושש מהשער שספגה. שחקניו של בכר איימו בעיקר מחוץ לרחבה, הרבו לאבד כדורים ולא הצליחו לפרוץ את המערך הצפוף של המארחת.

 

עד כמה זו לא הייתה הפועל ב"ש שהתרגלנו לראות? ככל שעברו הדקות, ככה היא הייתה פחות מסוכנת. דווקא הפועל רעננה הייתה יכולה למצוא את השער השני אילו הייתה מנצלת את המתפרצות שלה.

צילום: ראובן שוורץ
טוני ווקאמה (צילום: ראובן שוורץ)

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מוחמד שכר
מוחמד שכר
צילום: ראובן שוורץ
מומלצים