שתף קטע נבחר

לאומית: קטמון ניצחה את הפועל י-ם בדרבי

מחזור 23: אבירם ברוכיאן כבש ובישל ב-1:2 בטדי, הקבוצה של בני בן זקן טיפסה למקום ה-11. ניצחון שלישי רצוף להפועל ר"ג, 0:1 על הפועל פ"ת

הפועל קטמון ניצחה הערב (ב') 1:2 את הפועל ירושלים בדרבי במחזור ה-23 בליגה הלאומית, מה שעזר לה להתרחק מהתחתית. הפועל ירושלים הוליכה 0:1 אחרי 20 שניות משער של שגיא יוסף, אבל אריאל הדר השווה (31) ובמחצית השנייה השלים אבירם ברוכיאן מהפך (63) מהנקודה הלבנה, אחרי שבישל את השער הראשון. 

 

 

בעקבות הניצחון טיפסה הקבוצה של בני בן זקן עד למקום ה-11. הפועל ר"ג רשמה ניצחון שלישי רצוף, 0:1 על הפועל פ"ת ועלתה למקום השני על חשבונה של הפועל עכו. השופט דוד פוקסמן הרחיק בדקה השביעית את בן אלגרבלי מהפועל פ"ת, שהחזיקה מעמד עד לדקה ה-85. כשנותרו חמש דקות לסיום כבש דייגו סליס את השער היחיד במשחק.

 

צילום: אוהד צויגנברג
אוהדי הפועל קטמון (צילום: אוהד צויגנברג)

 

בית"ר ת"א/רמלה החמיצה הזדמנות לצמק את הפער מר"ג ועכו לנקודה כשסיימה בתיקו 1:1 עם הפועל עפולה. דור ז'אן כבש (45 בפנדל) לבית"ר ת"א/רמלה, אבל נתנאל גולדמן השווה (75) מבישול של שלומי חנוכה. בית"ר ת"א רמלה השלימה שלושה משחקים ללא ניצחון וגם ראובן עטר טרם ניצח בארבעת המשחקים מאז מונה למאמן הפועל עפולה. 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אבירם ברוכיאן
אבירם ברוכיאן
צילום: אוהד צויגנברג
מומלצים