שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    יוקרה בהזמנה: הצצה לדירה של תושבי חוץ בת"א
    בני זוג מארה"ב רכשו דירה עבור בתם בתל אביב - בה ביקשו ליצור חלל אירוח נוח ופתוח בצבעים בהירים והומוגניים. צפו בתמונות

    בני זוג בני שישים פלוס, תושבי ארצות הברית העוסקים בנדל"ן ובבנייה אשר מגיעים לביקורים תכופים בארץ, רכשו דירה בת 90 מ"ר בתל אביב - בה גרה בתם, ובה הם גרים בביקורים תכופים בארץ.

     (צילום: יואל אליווה)
    (צילום: יואל אליווה)

     (צילום: יואל אליווה)
    (צילום: יואל אליווה)
     

    כתבות נוספות במדור עיצוב ותכנון הבית

     

    הדירה נרכשה כמעטפת בלבד וללא חלוקה פנימית, אך עוצבה ונבנתה מחדש לדירה עם 3 חדרי שינה, 3 חדרי רחצה וחלל אירוח פתוח, כולל מטבח.

     (צילום: יואל אליווה)
    (צילום: יואל אליווה)

     (צילום: יואל אליווה)
    (צילום: יואל אליווה)

    בני הזוג ביקשו לעצב את הדירה, אשר צופה אל פני הים, עם חלל אירוח נוח ופתוח ובקו מודרני ונקי, כזה שאינו נפוץ במקום מושבם בחו"ל ושיכלול 3 חדרי שינה.

     

    מטרת התכנון, לבקשת הדיירים, הייתה לייצר מרחב אירוח ומחייה מואר ופתוח אל הנוף המשתנה בכל שעה ביום, ולמקם את חדרי השינה ושלושת חדרי הרחצה בחלק הפנימי הפחות חשוף.

     (צילום: יואל אליווה)
    (צילום: יואל אליווה)

     (צילום: יואל אליווה)
    (צילום: יואל אליווה)

    בעת מלאכת העיצוב הושם דגש על קווים נקיים, כשהחלל מהווה במה למספר פריטי עיצוב משמעותיים - הסלון ופינת האוכל בעיקר. כל המערכות כגון מכשירי חשמל של המטבח הפתוח, מכשירי האודיו והוידאו, תאורה, רמקולים וכלים נוספים הוסתרו בתקרות ומחיצות - כך שהחלל התקבל כדף בהיר עליו יוצגו הרהיטים שנבחרו.

     (צילום: יואל אליווה)
    (צילום: יואל אליווה)

     (צילום: יואל אליווה)
    (צילום: יואל אליווה)

    בחדר השינה של ההורים תוכנן קיר דומיננטי ועליו טפט תלת מימדי עדין וכהה, המתחבר בצבעוניות שלו לריצוף, לצבע גופי התאורה ואבזור החדר- שטיחים, טקסטילים וטואלט, לצד המיטה בפינת החדר.

     

    בחדר הרחצה שובצו על הקיר המרכזי אריחים דמויי בזלת, אליהם הותאמו שאר צבעי החדר - בהם צבעי הכיור ומשטח קוריאן שעולה גם על הקיר ומדגיש את הכהות שלו. חלל חדר הרחצה קטן יחסית, ומכיל גם את מכונות הכביסה שהוסתרו בתוך נישה שיצרנו בצירוף דלת הזזה בצבע הקיר, על מנת לקבל מראה אחיד.

     (צילום: יואל אליווה)
    (צילום: יואל אליווה)

     (צילום: יואל אליווה)
    (צילום: יואל אליווה)

    ריהוט מיוחד: בפינת אוכל נעשה שילוב בין עץ וזכוכית מט שחורה.

     

    במסגרת השיפוץ נעשתה החלפה של כל הדלתות בדירה. הדלתות שנבחרו גבוהות מהסטנדרט על מנת להעצים את גובה התקרה הלא רגיל של הדירה, וכן ליצור תחושה מכובדת ומרשימה.

     

    הלקוחות לא היו בארץ בזמן הבנייה ולכן ניהול הפרויקט והפיקוח היה צמוד ורציף יותר מהרגיל.

     

    הכותב הוא מעצב פנים, והבעלים של אריאל גור סטודיו לעיצוב ואדריכלות

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "יוקרה בהזמנה: הצצה לדירה של תושבי חוץ בת"א"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים