שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    מהפך בשרון: ביקור בית במושב בצרה
    בני משפחה הקדישו מסע תכנון נרחב לביתם הממוקם במושב בצרה שבשרון, במטרה להתאים אותו לשלוש הבנות המתבגרות של המשפחה. צפו בתוצאה

    הורים לשלוש בנות מתבגרות הקדישו לאחרונה מסע שיפוץ נרחב לביתם הממוקם במושב בצרה שבשרון, תוך מעורבות מלאה בפרויקט. מדובר בבית צמוד קרקע, בן 220 מ"ר ו-3 מפלסים, בנוסף למרתף.

     (צילום: שי אדם)
    (צילום: שי אדם)

     (צילום: שי אדם)
    (צילום: שי אדם)

    כתבות נוספות במדור עיצוב ותכנון הבית

     

    במסגרת העיצוב נבחרו צבעים מונוכרומטיים ובהירים, המקנים תחושה של חופש. חללי הבית עוצבו תוך שמירה על עיקרון של חללים פתוחים (אופן ספייס).

     

    הכניסה לבית מובילה לקומת הכניסה הכללית, ובה חללי האירוח. הכניסה מוגדרת על ידי עמוד בריקים בגובה 2 קומות, אשר יוצר תחושה של מבואה. בכניסה משתקפת הגינה, בזכות הצבת ויטרינות ענק מברזל בלגי בסלון.

     (צילום: שי אדם)
    (צילום: שי אדם)

     (צילום: שי אדם)
    (צילום: שי אדם)

    המטבח ופינת האוכל אוחדו ליחידה עיצובית אחת, אשר עוצבה בסגנון רומנטי. איחוד החללים באמצעות עבודת נגרות חכמה יוצר אשליה של גודל למטבח. במטבח הוצבו אפשרויות אחסון רבות.

     

    הריצוף הנבחר לקומת הקרקע הוא באבן ישראלית טבעית במספר גדלים. לבעלי הבית היה חשוב לעשות שימוש באבן כפרית ישראלית, אשר "מדברת" בשפה של הברזל, האבן והבריקים - חומרים נייטרליים, המייצרים תחושה של ניקיון ועכשוויות.

     (צילום: שי אדם)
    (צילום: שי אדם)

     (צילום: שי אדם)
    (צילום: שי אדם)

    במסדרון קומת המגורים העליונה הוצב גוף תאורה מעניין הכולל כלוב עם תאורת לד, ואשר מהווה גורם דומיננטי בכניסה למתחם המגורים. בסוויטת חדר הורים נבחר עיצוב בקו מודרני יותר, אשר בכל זאת ממשיך את קו העיצוב הרומנטי של הבית. בגב מיטת ההורים הוצבו בריקים אשר ממחישים את ערבוב הסגנונות.

     

     (צילום: שי אדם)
    (צילום: שי אדם)

    חדר הרחצה של ההורים זכה לחיפוי מעניין, המאפיין אמבטיות בסגנון אנגלי, והוצב בו ספסל בחיפוי קוריאן נעים ונוח לישיבה. הקירות זכו לטיוח בטיח פיגמנטי. המנורות של חדר הרחצה, כיתר גופי התאורה שבבית, הוזמנו בהזמנה אישית בשיתוף פעולה עם אב הבית, שמשפחתו החזיקה בעבר חנות לנברשות.

     

     (צילום: שי אדם)
    (צילום: שי אדם)

     (צילום: שי אדם)
    (צילום: שי אדם)

    באותה הקומה ממוקמים שלושת חדרי השינה של הבנות, אשר עוצבו כולם בשימוש ניכר בצבע לבן, כדי לספק תחושה של ניקיון וחופש לצד אווירה נשית. חדר הרחצה המשותף של הבנות עוצב גם הוא על טהרת הלבן.

     

     (צילום: שי אדם)
    (צילום: שי אדם)

     (צילום: שי אדם)
    (צילום: שי אדם)

    הקומה העליונה רוצפה בפרקט סוג אלון מעושן שנותן תחושה של חמימות, ומספק ניגוד לדומיננטיות של הצבע הלבן בעיצוב.

     

    במרתף שולבו שוב מוטיבי עיצוב מבריקים, אולם לחלל זה בחרנו בריקים חומים וטבעיים יותר, במטרה ליצור תחושה חמימה. המרתף יועד לאירוע מיועד לטובת אירוח, עם עיצוב מאוד אוורירי ונעים.

     

     (צילום: שי אדם)
    (צילום: שי אדם)

     (צילום: שי אדם)
    (צילום: שי אדם)

    הגינה כוללת בית עץ בלבן, המוסיף נדבך מעניין לעיצוב הצמחייה. סגנון העיצוב אשר נבחר לגינה הוא מאוד ארץ-ישראלי, באופן בו ניתן לארח בגינה, לצפות בה בטלוויזיה באמצעות מקרן, וליהנות מהאקלים הישראלי.

     

    הכותבות הן בעלות משרד אדריכלות ועיצוב הבית.

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "מהפך בשרון: ביקור בית במושב בצרה"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים