שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    "דלישס": כך תכינו לחם בירה
    בלי שמרים, בלי התפחה ובלי כאב ראש: מתכון ללחם בירה וגבינה בצ'יק צ'ק

    בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    לחם בירה עם גבינת עזים ובזיליקום

    המרכיבים:

    500 גר' קמח תופח

    1/2 ליטר בירה לבנה

    1/2 כפית מלח

    חופן עלי בזיליקום (ללא הגבעול), קצוצים

    150 גר' גבינת עזים

    קמצוץ מלח ים אטלנטי

     (  )
     

    אופן ההכנה:

    1. בקערה גדולה מערבבים את הקמח והמלח.
    2. מוסיפים את הבירה ולשים היטב.
    3. מוסיפים את הבזיליקום ואת הגבינה ולשים היטב עד שכל הגבינה נטמעת בבצק.
    4. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
    5. מעבירים את הבצק לתבנית אינגליש קייק, מפזרים מלח ים אטלנטי ואופים כ-35-40 דקות.

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה ""דלישס": כך תכינו לחם בירה "
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים