אחרי שלקח לרן דנקר את התפקיד מתחת לאף,
דן שפירא ממשיך לקחת ברצינות את המשימה להיכנס לגרון של מייק ברנט. את הפגרה הקצרה בין סיום צילומי העונה השנייה של "הנפילים" לכניסה לחזרות למחזמר של בית לסין,
הוא ניצל כדי לעשות טור דה פראנס בעקבות אליל השנסונים שהוא עומד לגלם.

איפה אני? רגע של איפוס
במשך תשעה ימים לבד, שפירא חש עצמו אילנה דיין ועשה תחקיר שכלל ביקור באולם האלימפיה המפורסם, שבו ברנט הופיע, בדירה שממנה נפל למותו בפריז, וסימן גם וי בקפיצה קטנה לז'נבה, שם עבר במלון שממנו מייק נפל אך רק נפצע.

מנעים את זמנם של נוסעי המטרו. איפה שמים את המטבעות?
בין הפגישות הקצת יותר אופטימיות נרשמה הצטלבות בבר פריזאי עם ז'אן רנאר שכתב את "לס מואה טמה" והפך את ברנט לכוכב.

עם ז'אן רנאר, המפיק המוזיקלי של ברנט
בפעם השניה מאז זכה לליהוק, הוא נפגש עם יונה ברנד, אחייניתו של הסטאר, שגם מנהלת את מועדון המעריצים של הדוד המנוח בפריז וממנה שנורר טלפונים וכתובות. אחרי ששם את היד על הכתובת של מי ששימש בתור האמרגן, הוא הצליח להסתנן לבניין בעל עשר הקומות ברובע יוקרתי בעיר, דפק באקראי על דלת של דירה ופגע בול. קריפי בצרפתית זה סה דגולאס.

ועם מעריצה מספר אחת, יונה ברנד, האחיינית בעלת המורשת
כיאה לפרנקופיל, שפירא לא פסח גם על קצת רומנטיקה עם איזו צרפתיה, אבל היא נשארה שם ובנות ישראל מוזמנות להצטייד עכשיו בבגטים ולהסתער.