שקמה יעקבי מנבחרת המשפיעניות של שף עם מנה הודית מסורתית, שמשתלבת מעולה עם הטיגונים של חנוכה
המנה הזאת תכבוש אתכם: תחילה באופיה המתובל והשובב, אחר כך במראה הצבעוני והמושך ובסוף במרקם הרך והקרמי . . .
המסעדנית רינה פושקרנה, מקימת רשת טנדורי וההודית הכי מפורסמת בישראל, תקבל בשבוע הבא את הפרס היוקרתי . . .
מצד אחד: כרובית, תפוחי אדמה ושעועית, צלויים וחמים. מצד שני: פלפל ובצל רעננים. ויש גם צד שלישי: רוטב . . .
לקחנו את משקה היוגורט ההודי והפכנו אותו - בלי בעיה - לעוגה מרשימה עם טעמים שעושים חשק לטייל. לא . . .
המזרח הרחוק אצלנו במטבח הקרוב: עוף בקרם קוקוס ותבלינים מסחררים, שמכינים בכמה דקות עבודה. ויש גם . . .
גבינת הפניר ההודית מתרככת במגע עם רוטב חם אבל היא לא נמסה בתוכו, מה שמאפשר להכין ממנה תבשילים עמוקים . . .
התבלינים עוקצניים, הטעמים בועטים וחומרי הגלם פשוטים וזולים - עד שנגיע להודו קבלו מתכונים צמחוניים . . .
אם אתם לא יכולים לטוס להודו - הביאו את הודו אליכם למטבח עם מתכון לפאראטה הודית דקיקה, ממולאת בתערובת . . .
כשהשמיים סגורים והכיס מרגיש כמו זה של דייר רחוב ממומבאי, יש מי שמזכיר לנו את הטעמים והצבעים של המקום . . .
שילובי התבלינים המקובלים בהודו הם שהופכים כל כרובית מטוגנת או תבשיל חומוס לחגיגה. דניאל שכטר, שחי שם . . .
השף של מסעדת "טאיזו" מסביר מדוע הישראלים אוהבים כ"כ את טעמי המזרח הרחוק, איך בונים מזווה אסייתי . . .
פריך מבחוץ, מתובל מבפנים - אם לא תנסו, איך תדעו שזה טעים? ואכן ביס אחד מהחטיף הממכר הזה ישכיח מכם את . . .
זה משביע, בריא, צבעוני ואפילו טבעוני: כך תסגרו בקלות את הפינה של הארוחה החמה עם קערה עשירה בסגנון . . .
לפעמים צריך לרענן את ארסנל המתכונים וגם להעז לנסות משהו חדש, לכו תדעו אולי המתכון הזה יהפוך למנת . . .
נפגשנו עם ותיק השפים האסייתיים בארץ, השף ישראל אהרוני, ועם השף האסייתי הצעיר ופורץ הדרך, יובל בן . . .
מתגעגעים להודו? אלה המסעדות שבהן תוכלו למצוא צ'יקן מסאלה, באנופי, אלו גובי ועוד מאכלים מהמטבח ההודי . . .
קאלו באבא נועד להיות כהן דת, אבל בגיל 21 הוא הפנה גב למסורת ולמשפחה בעיר פושקר ויצא לדרך עצמאית, . . .
פותחים את סוף השבוע עם ארבעה מתכונים קלים מהמטבח ההודי, שגם מאותגרי המטבח שביניכם יצליחו להכין
אפרת סיאצ'י מוכיחה כי גם כשאין הרבה זמן אפשר להכין למשפחה אורז טעים מזין – רק תחליטו איזה: פיקנטי . . .