שתף קטע נבחר

ברנדן פרייזר ישחק לצדו של באגס באני

אולפני "וורנר" מחזירים את הלוני טונס לחיים עם מספר הפקות מצוירות לפי מיטב המסורת

ברנדן פרייזר ("המומיה") נבחר לשחק לצדם של באגס באני, דאפי דאק, טוויטי ודמויות אנימציה אחרות בסרט החדש בהפקת "האחים וורנר", "Looney Tunes: Back In Action", אותו יביים ג'ו דנטה. אתר "הוליווד ריפורטר" מדווח כי במקביל יחלו האולפנים בהפקת סדרת סרטי לוני טונס קצרים שיוקרנו במסגרת ה"בקרובים" בבתי הקולנוע. מחלקת האנימציה ב"וורנר" ובראשה סנדר שוורץ, מפיקה בנוסף גם סדרת "Baby Looney Tunes" חדשה שתשודר ברשת הסרטים המצויירים בארה"ב.

הדגש על סרטי הנפשה החל מאז כניסתו של שוורץ לתפקיד לפני כ-18 חודש, מה שהביא במקביל לפרסום לוני טונס קצרים באתר האינטרנט של החברה looneytunes.com וכן לפרויקט הקולנועי החדש "סקובי דו", על-פי סדרת האנימציה הטלוויזיונית הנודעת, שייפתח בסוף השבוע בארה"ב. הפקת הסרט "Looney Tunes: Back In Action" תחל ב-29 ביולי בדרום קליפורניה ובלאס-וגאס מתוך כוונה להוציאו לאקרנים בשנת 2003.

הסרט מתרחש בעולם האמיתי ויוצר מפגש אינטראקטיבי בין דמויות אנימציה לבין שחקנים חיים. הדמויות המצויירות יוצאות מאולפני הוליווד דרך לאס וגאס ועד לג'ונגלים באפריקה במסע חיפושים אחר אביו הנעדר של הדמות אותה מגלם פרייזר ואחרי יהלום כחול אבוד. את התסריט כתב לארי דויל.

בראיון לאתר האינטרנט אמר שוורץ: "זה מרגש וכמעט מפחיד בשבילנו לעבוד על לוני טונס מכיוון שהסרטים הקלאסיים עדיין כה פופולריים בטלוויזיה וכמוצרים נלווים. המפתח עבורנו יהיה לשמר את רמת הכתיבה, השנינות והתזמון ושאר האלמנטים שגרמו לדמויות הלוני טונס לשרוד כל-כך הרבה שנים". צוות האנימציה של "וורנר" הגדיל את עצמו ועומד כיום על 400 איש (במרץ 2001 היו 200 עובדים בחטיבה) על-מנת שיוכלו להתפנות לעבודה על הפרויקטים החדשים.

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הלוני טונס חוזרים
הלוני טונס חוזרים
מומלצים