שתף קטע נבחר

מינסוטה וייקינגס: אמבט עולה על גדותיו

אירוע הצדקה של מינסוטה וייקינגס מה-NFL הסתיים בשני מקרי אונס ומעצר על נהיגה בגילופין. הקווטרבק המחליף טוד באומן שהואשם כי תקף אישה באמבט המלון בו התאכסנו השחקנים, מופיע בפרסומת חברת אמבטים מקומית

אמבטיה חמה היא מקום טוב לעצום בו עיניים ולהירגע, אמבטיה חמה היא מקום טוב לשחרר שרירים מכווצים, אמבטיה חמה היא מקום טוב לעשות בו סקס, אמבטיה חמה יכולה אפילו להיות מקום טוב לאבד את עצמך לדעת ולחתוך את הוורידים. אמבטיה חמה בשביל טוד באומן, הקווטרבק המחליף של מינסוטה ויקינגס מה-NFL, היא כל הדברים האלה ואפילו מקום עבודה.

באומן בן השלושים, מחליפו המוערך של דאנטה קולפפר בעמדת הקווטרבק של הווייקינגס, מעורב בפרשה לא סימפטית שארעה בעיצומו של אירוע חיובי מאוד - הפנינג ה'ארקטיק בלאסט' - מפגש של שחקני הקבוצה עם הקהילה המקומית לגיוס תרומות לילדים נזקקים.

באומן ושחקנים אחרים מהווייקינגס התאכסנו במעון יוקרתי ששכרה להם הנהלת הקבוצה. אישה שהגיעה למקום בחברת אחד משחקני העבר של הקבוצה, ננטשה על ידו ונשארה בחברת באומן וארבעה מחבריו ששהו במקום. אלו הציעו לה משקה 'רד בול' ותוך זמן קצר מצאה עצמה עם החמישה בתוך אמבט חם ומבעבע. לטענת האישה, למשקה ששתתה הוחדר סם שטישטש אותה.

אחרי כשעה וחצי, נמאס לחבורה מההתרועעות המימית ואלו גררו את הבחורה איתם לחדרם. בדרך פגשו את סגן נשיא הקבוצה, מייק קלי, שבעצמו התהולל יתר על המידה והצליח להיעצר באותו לילה על ידי המשטרה המקומית כשהוא נוהג בגילופין.

החבורה העליזה המשיכה לחדר שם בוצע אונס קבוצתי באישה. בסיום האירוע הטראומתי מצאה עצמה האישה חבולה באגן הירכיים ובירכה, כמו גם בפניה. למחרת הגישה תלונה למשטרה על אונס וזו פתחה בחקירה שמתמקדת בשלב זה בבאומן (בדיעבד מסתבר ששחקנים אחרים היו מעורבים בפרשת אונס נוספת באותה השעה).

אבל לא רק המשטרה מתמקדת בבאומן. המקרה, שמכונה כבר "אונס האמבט", גרמה לאי נעימות של ממש לחברת 'ואלי פול'ס אנד ספא'ס'. מסתבר שהחברה ליצור בריכות, אמבטים וג'קוזי בחרה לפני מספר שבועות בבאומן כדי שיוביל את מסע הפרסום שלה. בפרסומת טלוויזיונית שמשודרת ברשת הטלוויזיה המקומית במינסוטה, נראה באומן כשהוא משכשך באמבט מתוצרת החברה, לצידו של כוכב הקבוצה לשעבר מייק מוריס, כששניהם חשופים בפלג גופם העליון וכמובן מדושני עונג.

עד לא מזמן נראה היה כי מדובר בעוד פרסומת תמימה, אך המקרה באירוע הצדקה, מעמיד אותה באור אבסורדי משהו.

"אני לא יודע מה להגיד, חוץ מזה שמדובר בעיתוי גרוע" אמר פרקליטו של באומן, ג'יי פרידברג. "מעולם לא שאלתי אותו על הפרסומת הזאת. מישהו סיפר לי על זה וחשבתי שמדובר בבדיחה". מנכ"ל החברה לארי ברצ'יק סירב להגיב וכרגע לא ברור האם בכוונת החברה להפסיק את שידורי הפרסומת, שגורמים לה בוודאי מבוכה רבה.

ואם לברצ'יק מסב העניין מבוכה רבה, אפשר רק לדמיין איך מרגיש בימים אלה הבעלים של הוייקינגס, רד מקומבס, שיזם את אירוע הצדקה לטובת הקהילה וקיבל בתמורה שתי פרשות אונס וסגן עצור בגין נהיגה בגילופין. "הנהלת מינסוטה וייקינגס מודאגת מאוד מהאירועים ב'ארקטיק בלאסט' ואנו בוחנים דרכים לשפר אותו בעתיד" כתב מקומבס באיגרת פומבית לקהל האוהדים. איך אומרים? הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות.

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
חם באמבט
חם באמבט
צילום דובי זכאי
חבורה עליזה. מינסוטה וייקינגס
חבורה עליזה. מינסוטה וייקינגס
צילום איי פי
מייק טייס. מאמן, צריך גננת
מייק טייס. מאמן, צריך גננת
צילום: איי פי
מומלצים