שתף קטע נבחר

נשיקה צרפתית

בן זוגה החדש של קיילי מינוג הוא אוליבייה מרטינז הצרפתי, חתיך שווה בפני עצמו, שכבש לבבות בסרט "בוגדת". מחר (חמישי) הוא מככב בסרט הטלוויזיה "רומן אביבי" (הולמרק)

הצהובונים באנגליה עסקו בשבועות האחרונים בשני נושאים, שניהם קשורים לצרפתים: הראשון, השנוא מאוד, ז'אק שיראק. השני, שלרבים הוא פחות מוכר, הפך לשנוא על מעריציה של קיילי מינוג, ואין ספק שג'יימס גודינג, שהיה החבר של קיילי כשלוש שנים, און אנד אוף, היה שמח לפגוע בו פיזית. אבל זה לא מומלץ, כיוון שאוליבייה מרטינז, בן למשפחה של אלופי איגרוף, הוא מתאגרף חובב - או לפחות היה, עד שתאונת דרכים אילצה אותו למצוא תחביב אחר, והוא בחר במשחק.

מרטינז, כוכב סרט הטלוויזיה "רומן אביבי" (הולמרק, יום ה' 21.00), ולא ג'סטין טימברלייק (שאיתו הופיעה קיילי בטקס ה"בריטס" ונתנה לו ללטף פומבית, מול עיני הצופים באולם ובבית, את התחת הסקסי המפורסם שלה), הוא בן הזוג החדש שלה. הרומן הזה, יש להודות, היה הפתעה גדולה, כיוון שעד שנחשף גרסו הצהובונים שהכימיה בין קיילי לג'סטין לא הצטמצמה להופעה בלבד, והם בילו לילה ואולי יותר בסוויטה שלו במלון בלונדון. גודינג מיהר ללכלך באחד הצהובונים, איך ניסה לדבר עם קיילי אחרי המופע, אבל היא ישבה עם טימברלייק והיתה מאוד קרירה כלפיו, ומרוב דיכאון הוא השתכר והתמסטל ואל תשאלו.

קיילי והצרפתי הכירו במסיבה לאחר ה"גראמי", ולדבריה, כפי שצוטטו בצהובון, זו היתה "משיכה ממבט ראשון". החשיפה הראשונה של הזוגיות החדשה היתה כאשר צולמו במשחק כדורגל במרסיי, בין "פריז סן ז'רמן" ל"אולימפיק" המקומית. אחר כך צולמו מטיילים יד ביד ברובע סן ז'רמן בפריז, ונכנסים לקפה "דה פלור" המפורסם. קיילי שכרה מטוס פרטי כדי לקפוץ אליו לפריז, והוא הגיע באופנועו לאסוף אותה מהמלון. "אוליבר ואני יוצאים", אישרה מינוג לתקשורת הבריטית. ובעניין גודינג אמרה שצר לה על מצבו הנפשי, ושיהיה לו כל טוב.

קיילי אינה החברה המפורסמת הראשונה של מרטינז. הצרפתי בן ה-37 יצא עם מירה סורבינו, ולפניה היה לו רומן ארוך עם ג'ולייט בינוש, אותה הכיר בסרט "פרש על הגג". מרטינז זכה בפרס ה"סזאר", ה"אוסקר" הצרפתי, עבור "אחת, שתיים, שלוש, שמש" ושיחק בין השאר גם ב"לפני שהלילה יורד". "רומן אביבי" הוא ניסיון ראשון שלו בטלוויזיה האמריקאית. זו גירסה חדשה לסרט קולנוע משנת 61', על פי מחזה של טנסי וויליאמס, ומרטינז נכנס לנעליו של וורן בייטי, ששיחק במקור את הג'יגולו האיטלקי השרמנטי, שכוכבת תיאטרון מזדקנת מברודוויי מתאהבת בו נואשות. בסרט משתתפים גם הזוג הוותיק אן בנקרופט ומל ברוקס, הלן מירן ומגי סמית.

מרטינז שיחק לפני שנתיים בסרטו של אדריאן ליין "בוגדת", ושכב שם עם דיאן ליין, שעד אז היתה "נשואה" באושר לריצ'רד גיר. "אני בטוח שנשים יבינו איך אשה נשואה באושר, אמא לילד, בוגדת בבעלה עם הגבר הזה", אמר לין על מרטינז. הבעיה של מרטינז בסרט, נוסף לאנגלית, היתה העירום. שלו. "פעם ראשונה שהייתי צריך לשחק סצינת סקס כל כך בוטה, וזה לא אחד הדברים האהובים עלי", הוא אומר. "אדריאן ודיאן דווקא היו מאוד רגועים. אני הייתי בלחץ. התביישתי. אני יודע, נדיר ששחקן צרפתי מתבייש להתפשט. מצד שני, כשאני מרביץ למישהו בסרט, זה לא באמת. אז החלטתי להתייחס כך גם לסקס. משחק זו אמנות השקר, ואני משתדל לשקר הכי טוב שאפשר".

סמל סקס? "בצרפת לא אוהבים את התווית הזאת", הוא אומר. "אם הייתי אומר שאני 'סמל סקס', המשפחה שלי היתה עושה ממני צחוק. אבל אני שמח שאומרים שאני נאה, זו מחמאה בשבילי. יופי זה דבר חשוב, ולא אכפת לי שיחשבו שאני שטחי".

מרטינז מחלק את זמנו בין צרפת לקליפורניה, והולך בכל המרץ על קריירה בהוליווד. סרטו הבא, לצד סמואל אל. ג'קסון וקולין פארל, הוא "SWAT", גירסה קולנועית לסידרת אקשן מצליחה משנות ה-70. "בצרפת, אם פיספסת תפקיד, תיאלץ לחכות חצי שנה בערך עד לתפקיד הבא, ואני לא רוצה לחכות. אני רעב לשחק, ולכן באתי לאמריקה, שבה יש יותר הזדמנויות לשחקנים", הוא אומר. "אני לא רואה את עצמי כוכב קולנוע. פשוט מחפש תפקידים טובים, הכי טובים שאפשר".

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אוליבייה מרטינז. ג'יגולו שרמנטי
אוליבייה מרטינז. ג'יגולו שרמנטי
צילום: פנאי פלוס
מומלצים