שתף קטע נבחר

ניופאן נכנסת לתחום המזגנים עם המותג פילוט

החברה תשווק ברשת מחסני חשמל שני מזגנים עיליים: לחדרים גדולים ולחדרים קטנים

חברת ניופאן, יבואנית ומשווקת מוצרי חשמל, נכנסת לתחום מיזוג האוויר תחת המותג פילוט. בשלב ראשון יגיעו לישראל רק מזגנים עיליים בשני גדלים: לחדרים קטנים ולחדרים גדולים.

לצורך פריסה ארצית רחבה של מזגני פיילוט, חתמה ניופאן על הסכם שיווק של פיילוט ברשת מחסני חשמל. לרשת 12 סניפי ענק ברחבי הארץ. הם פועלים בשיטת 'שלם וקח', כאשר במחסני כל סניף ישנו מלאי מספיק לקניה מיידית. רשת מחסני חשמל תספק צוותי התקנה מקצועיים, ומחיר התקנה בסיסי יעמוד על 500 שקל. הרשת תעניק 10 תשלומים ללא ריבית, 5 שנות אחריות על ההתקנה וערכת התקנה חינם, הכוללת צנרת מקורית בין היחידה הפנימית לחיצונית באורך 4 מטר. הצנרת, נמסר, מקורית ומותאמת למזגני פיילוט. מחיר המזגן הקטן 1,820 שקל והגדול 2,190 שקל.

עופר רוזנבאום, סמנכ"ל פיתוח עסקי ב"ניופאן", ציין כי ב-50% מהבתים אין היום מזגנים. לדבריו, בשנתיים האחרונות ירדו מחירי המזגנים בכ-50% והתחרות בענף מתבטאת במלחמת מחירים אגרסיבית. רוזנבאום הוסיף, כי עד לפני שנים ספורות בלבד, נשלט שוק המזגנים על ידי שתי החברות הישראליות, תדיראן ואלקטרה. עם פתיחת השוק ליבוא ובמקביל הורדת המיסוי על מכשירי חשמל בכלל ומזגנים בפרט, החלו לייבא לישראל מותגים מחו"ל, בעיקר מהמזרח הרחוק.

חברת ניופאן מייצגת בארץ את טושיבה ,פיילוט, טפאל, דלונגי, מג'ימיקס ועוד. השנה השקיעה החברה בפיתוח קו מוצרים רחב תחת המותג פילוט הכולל מיקרוגלים, טלוויזיות, מכשירי DVD ועוד.

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מזגן. התקנה ב-500 שקל
מזגן. התקנה ב-500 שקל
מומלצים