שתף קטע נבחר

קו-אופ צפון וקלאבמרקט נקנסו ב-35 אלף שקל

נגד הרשתות הוגש כתב אישום על אי הצגת מחירים. בנוסף, הן שילמו 35 אלף שקל נוספים התחייבות שלא לבצע עבירה דומה

בית משפט השלום בקרית שמונה הרשיע את רשתות השיווק, קו אופ צפון מטרו וקלאב מרקט, בעבירות של אי הצגת מחירים. הרשתות נקנסו בסכום של 35 אלף שקל והתחייבות על סך 35 אלף שקל נוספים, שלא לעבור עבירה דומה.

בעקבות חקירה שערכו חוקרי משרד התמ"ת במחוז הצפון הוגש כתב אישום נגד

הרשתות באשמה שלא הציגו מחירים סופיים לאחר שקילה על גבי מצרכים ברי פיקוח, ובמקום זאת ציינו על אריזות המצרכים את משקל הפריטים. מדובר במוצרים במשקל שהיו מונחים במקרר: כבד פטם, קורקובן פטם מתוצרת עוף טנא, גב פטם עוף טנא, גרון עוף טנא, שווארמה תנובה, גרונות הודו תנובה, דג מקארל דלי דג, דג ברבונים דלי דג ודג נסיכת הנילוס של דג פרוסט.

שתי הנאשמות הן בעלות רשת שיווק של מוצרי צריכה ומזון לצרכן. בין היתר הן הבעלים של חנות מרכול קלאב מרקט בקניון שמונה שבקרית שמונה.

 

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
רשתות. לא הציגו מחיר מוצרים במשקל
רשתות. לא הציגו מחיר מוצרים במשקל
צילום: רוני שיצר
מומלצים