דברים זזים
והשבוע: הכרות עם הכוכבנית הילארי דאף, החדשים של ג'יינז אדיקשן, ג'סטין טימברלייק וטומי גאוררו, וגם הסבר לתסרוקת המגוחכת של ראסל קרואו. קטעי האודיו והוידאו החמים ברשת
פופסטאר
מאמצע שום מקום צצה פתאום לחיינו האפורים כוכבנית הנוער הילארי דאף. בקרב ילדי ישראל הילארי לא נורא מוכרת, אבל עינו של המדור שהרחיקה עד מעבר לים, ראתה מציאות אחרת. עם אלבום בכורה, סדרת טלוויזיה מצליחה, הסרט "ליזי מקגווייר ממריאה לרומא" (איטי, מהיר) ותאגיד "דיסני" מאחוריה, מסתמנת הילארי כאייקון בלונדיני בתהליכי התרוממות. על פניו מדובר בעוד מודל הערצה בתולי לגיל הרך, אבל דברים דומים נאמרו גם על בריטני ספירס בתחילת דרכה, וכולנו יודעים איפה היא היום (איפה באמת?). חשיפה קצרה לאישיותה המזמרת של הילארי תוכלו לקבל ב- Why Not מתוך פסקול הסרט וב- So Yesterday, קליפ ראשון מתוך אלבום הבכורה.
יאללה בלאגן
מה עושים שהכל טוב, אבל מרגישים כל כך רע? אולי בהשפעת ההפגנות בועידות הסחר העולמי הטרנד האנרכיסטי מגיע אל הקולנוע. The Anarchist Cookbook, חבורת צעירים מאמצת את המוטו האנרכיסטי כדרך חיים. כרגיל במחוזותינו מה שנראה טוב בהתחלה, משתבש בהמשך. סרט בכורה של הבמאי ג'ורדן סוסמן. קצת מ"טריינספוטינג" וקצת יותר מ"מועדון קרב". לצעירים ברוחם, מה שנקרא.
הם חוזרים
ב-1990 יצא אלבום האולפן האחרון של ג'יינז אדיקשן ועכשיו, 13 שנים אחרי, חזרו פארל, נבארו, פרקינס, והתוספת החדשה כריס צ'ייני, לאולפני ההקלטות. טובים כמו פעם או נקרופיליה מזמרת? כדי לענות על שאלות אלו ורבות אחרות הנה Just Because קליפ ראשון מהאלבום החדש. למקרה שהצפייה עוררה אצלכם גל נוסטלגיה, קחו לכם זמן פנוי והאזינו לשלוש רצועות נוספות מהאלבום החדש: Strays , Wrong Girl, True Nature
קפטן קרואו
אם רציתם לדעת מה עשה ראסל קרואו בזמן האחרון ולמה השיער שלו כל כך מגוחך, הנה מגיע הטריילר לסרט Master and Commander (החיבור האיטי, החיבור המהיר) ואיתו התשובות. אחרי שהיה גנרל רומאי, שוטר מושחת ומדען מתוסבך נכנס קרואו לדמותו של קפטן ג'ק אוברי, איש ים נועז ומנהיג כריזמטי. אי שם במאה ה-18 יוצא אוברי יחד עם צוותו המסור לתור את מסתרי העולם. מפגש אלים עם אוניות אוייב מעלה סוגיות קשות לשולחן הקפטן וההרפתקה מתחילה. מבוסס על רב מכר מאת פטריק אוברייאן. אם סרטי הרפתקאות הירואיים עושים לכם את זה או תמיד רציתם לשרת בשייטת, הטריילר הזה מוקדש לכם.
המסע נמשך
הקריאה אל חברי הנפטונז בשבוע שעבר לא נשארה ללא מענה, ובהתאם קבלו את Hot Damn (פס צר, פס רחב) קליפ שני מפרוייקט The Neptunes Present... Clones, אלבום ההיפ הופ הכי שווה רכישה של הזמן האחרון. בתפקיד האמן המתארח Clipse ועל ההפקה מן הסתם פארל וצ'אד. במהלך הקליפ מתעמתים הרשומים לעיל עם כוחות המשטרה. לא נותר לתהות עד מתי יהיו שוטרים וכוכבי היפ הופ אויבים משני צדדי המתרס? תוכרז הודנה בשכונה ויפה שעה אחת קודם.
טימברלייק כוכב עליון
ובמקום אחר: "סניוריטה" (הורדה איטית, הורדה מהירה), קליפ חדש לג'סטין טימברלייק. גם פה שולטים הנפטיונז על ההפקה וכצפוי התוצאה מרקידה עד מאוד. ג'סטין מצידו ממשיך לשמר את תואר ההפתעה הנעימה של הזמן האחרון, וכדוב קולרגול בשעתו מזמר בקול גדול. אגב, למרות האפיל הספרדי בכותרת, היצירה מתמקדת באיזור הפופ- אר אנ' בי ואינה חורגת למחוזות אנריקה איגלסאס. יותר עדיף.
להיטים לוהטים
טומי גאוררו, אמן נחשב בחוגי האלקטורניקה וסקייטבורדר מוכשר, מוציא אלבום חדש. הסגנון נע אי שם בין טריפ הופ לרית'ם אנ בלוז, ואם זה נשמע לכם מסקרן הנה הסינגל Getting it Together.
גל האנימציה ממשיך לשטוף את תעשיית הקליפים והפעם Way Of Life של מותג הדאנס האיטלקי Stylophonic. מקורות זרים מוסרים כי מדובר בהומאז' לתוכנית אנימציה כלשהי, אבל גם בלי לזהות את הקונטקסט שווה לצפות.
אלבום פופ נוגה וחלומי מגיע לחנויות מאיוון ג'והנסון הנורבגי (magnet). אם קולדפליי, אקוולנג ודומיהם נכנסים לרשימת ההאזנה שלכם, יש סיכוי יותר מסביר שתאהבו גם אותו. The Day We Left Town הוא הקליפ הראשון מהאלבום. I'll Come Along הוא סינגל נוסף מתוכו.
Finest Dreams, להיט קיץ בפוטנציה מגיע מהצמד החד פעמי ריצ'רד איקס וקליס. שילוב חינני בהחלט בין הביטים של ריצ'רד לקול הקטיפה של קליס. מומלץ כממתק פאנק לימי הקיץ הלוהטים.
Something Dangerous, אלבום שישי לנטשה אטלס. מותג מוכר בהחלט בעולם המוזיקה האתנית. עם כל סוגיית שילוב מזרח ומערב נוגע לליבכם, Close My Eyes הוא הקליפ הראשון מן האלבום. כרגיל, אם אהבתם אין סיבה שלא תקליקו לשתי רצועות נוספות: Something Dangerous , Eye of The Duck.
The Quiet Things No One Ever Knows - קליפ חדש לBrand New, הרכב רוק שזכה בתואר "שווה הייפ" מאתר אם.טי.וי אמריקה. שווה או לא שווה? תגידו אתם מה נכון.