שתף קטע נבחר

מחר: שביתה באסף הרופא בעקבות תקיפת רופא

תושב נס ציונה ביקש לבקר את קרובת משפחתו בבית החולים "אסף הרופא" לאחר שעות הביקור. לאחר שסורב, ניפץ שמשה שרסיסיה פגעו ברופא ואיים עליו. הרופאים החליטו לשבות בין השעות 13:00 עד 15:00

התקיפה, והתגובה: רופאי המרכז הרפואי "אסף הרופא" ישביתו מחר (יום ה') את הפעילות השוטפת בבית החולים בין השעות 13:00 עד 15:00 במחאה על תקיפת רופא אתמול בלילה.

  

הרופא הותקף לאחר שהעיר לכמה בני משפחה במחלקה פנימית ב' בבית החולים כי השעה מאוחרת מדי לביקורים. בתגובה, הם ניפצו את הדלת במחלקה ופגעו בפניו של הרופא. התוקף, תושב נס ציונה יואשם בגין תקיפה.

 

אתמול, סמוך לשעה 22:00 בלילה, הגיע למחלקה פנימית ב' בבניין "עליזה בגין", בבית חולים אסף הרופא, תושב נס ציונה כבן 40.

 

באותה מחלקה שכבה קרובת משפחתו והוא ביקש לבקרה. בשל העובדה ששעות הביקור תמו, סירבו במחלקה לפתוח את הדלת ולאפשר לו להיכנס. החשוד לא ויתר ודפק על הדלת עד שלמקום הגיע רופא ומבעד לזכוכית שבדרך הסביר לו שלא יוכל להיכנס.

 

החשוד התעצבן והיכה בידו בחוזקה על השמשה, שהתנפצה כתוצאה מכך. מהרסיסים שעפו נפגע הרופא בפניו ונחתך קלות. התוקף המשיך לאיים על הרופא ואמר "אני אראה לך מה זה", אולם מאבטחי בית החולים שחשו למקום השתלטו עליו והעבירו אותו לידי שוטרי משטרת רמלה שהגיעו לבית החולים.

 

במשך הלילה נחקר האיש, ובשל חומרת האירוע החליטו להגיש נגדו כתב אישום בהליך מזורז.

פורסם לראשונה 23.06.04, 11:03

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הרופא הותקף. אילוסטרציה
הרופא הותקף. אילוסטרציה
מומלצים