סינגל חדש לאייל גולן
אחרי שלוש שנים של חיפוש חומרים אינטנסיבי משיק אייל גולן סינגל ראשון מתוך אלבום שבדרך. "מצאתי את האמצע הישראלי שלי", אומר גולן על האלבום
אחרי שנתיים שהוקדשו בעיקר להופעות ולהרחבת המשפחה האינטימית שלו, חוזר הזמר אייל גולן עם סינגל ראשון מתוך אלבום שבדרך.
"מציאות אחרת", שייצא השבוע לתחנות הרדיו בישראל, הוא סנונית ראשונה מתוך האלבום שעתיד לצאת בחודש מרץ הקרוב ושלעת עתה נטול שם. את השיר כתב והלחין דידי שחר. את האלבום החדש, שכולל עשרה שירים, הפיק מוזיקלית יעקב למאי, מי שהפיק גם את אלבום האולפן האחרון של גולן "ואני קורא לך", שיצא בשנת 2002 וקדם לאלבום הקאברים "חלומות" שיצא שנה אחר כך.
תהליך איסוף החומרים, לדברי גולן, ארך כשלוש שנים. בין הכותבים והמלחינים ששיתפו איתו פעולה ניתן לציין את מיקי שביב, טל שגב, פבלו רוזנברג, ירון כהן, יוסי גיספן, עדי ליאון ושמואל אלבז. "חיפשתי חומרים לאלבום החדש במשך זמן רב והחיפוש התחיל כבר במהלך ההקלטות של האלבום הקודם 'ואני קורא לך'", אומר גולן, הנמצא בימים אלה בסיבוב הופעות בפריז. "באלבום החדש מצאתי את האמצע הישראלי שלי בלי הגדרות של ים תיכוני, מערבי או מזרחי. אני יכול לומר שמבחינתי, האלבום הזה הוא האלבום שאליו אני הכי מחובר. התכנים שלו ממשיכים את התכנים של הדיסקים הקודמים ושומרים על רמה גבוהה גם בהפקה והעיבודים המוזיקליים שלו".
את גולן מלווים באלבום המתופף ישראל נחום, הבסיסט מיקי שביב והגיטריסטים דודו טסה, יאיר מיכאל ואבי סינגולדה.