ישראכרט ביטלה כרטיסי אשראי ללקוחות מחשש להעתקה
הודיעה ללקוחות בטלפון על ביטול כרטיסי האשראי שלהם בשל גניבת הפרטים. החברה בתגובה: על מנת למנוע נזקים עתידיים הוחלפו כרטיסיהם של מספר לקוחות
חברת ישראכרט ביטלה השבוע כרטיסי אשראי של לקוחות עקב העתקות פרטי הכרטיסים בסניף של בנק הפועלים, והודיעה להם כי עליהם להפסיק להשתמש מיידית בכרטיס הקיים וכי יונפק להם בתוך מספר ימים כרטיס חדש.
אחת הלקוחות סיפרה ל-ynet כי השבוע התקשר אליה קצין ביטחון של ישראכרט, ומסר לה כי כרטיס האשראי שלה מבוטל וכי היא אינה יכולה לבצע עימו שום פעולה בימים הקרובים. כששאלה מדוע, אמר לה כי עקב "מכת ההעתקות והגניבות של כרטיסי אשראי - בייחוד ללקוחות שמרבים להשתמש בהם, הוחלט לבטל כרטיסים ללקוחות ולהנפיק להם חדשים".
כשהתקשרה לשירות הלקוחות של החברה נמסר לה כי "הדבר נעשה בשיתוף פעולה עם המשטרה. החלטנו להגן על עצמנו מפני גניבות". כשהתקשרה הלקוחה למחלקת הבטחון של ישראכרט, נמסר לה כי "תפסו אדם עם רשימת כרטיסים וכל הכרטיסים שהיו ברשימה בוטלו".
מישראכרט נמסר בתגובה, כי "יחידת הבטחון של החברה איתרה העתקה בבנקט בסניף של בנק הפועלים, ועל מנת למנוע נזקים עתידיים הוחלפו כרטיסיהם של מספר לקוחות".